Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Opozorilo: Zgodilo se je tudi Rebeki Dremelj!

Objavljeno

V redu

Pred nekaj dnevi smo tudi na portalu BumNovice.si opozarjali o kraji identitete, ki je doletela znanega argentinskega pevca Isaaka Palmo, ki živi v Sloveniji. O tem smo pisala tukaj.

Sedaj pa je podobno zgodbo doživela tudi naša priljubljena pevka, podjetnica in manekenka Rebeka Dremelj. Svoje oboževalce in sledilce je včeraj obvestila kar preko družbenih omrežij in zapisala:

POZOR!!!!
Dragi moji! Te dni po netu kroži oglas, za neke keto kapsule, ki naj bi povzročale čudo našemu telesu, odpalknile kilograme stran v 3 dneh itd. Zraven je pripet intervju “kao” z mano itd. Vse skupaj je LARIFARI! Vse živo sem preverila, baje, da je to nek virusni oglas in enostavno obstaja velika verjetnost, da vam vzamejo denar iz kartice, če boste kaj naročali! PROSIM NE NAROČAJTE NIČESAR! Nekdo je pač ukradel mojo identiteto, naredil oglase in zdaj mastno služi na ljudeh. Zraven bilo koga bom jaz privolila, da postavim svoje ime, bo to objavljeno uradno na moji FB in Instagram strani. Ali pa na nepremagljiva. si. Vse ostalo je LAŽ, izkoriščanje in čisti nateg. Prosim ne nasedajte! In pa če vidite ta oglas, ga prosim prijavite na FB.
Drugače pa- malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kake kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile “vampek”, mi pa nujno javite, ker so se “šlaufeki ” že začeli počasi nabirat! 😂😂 Lepo nedeljo, kolegi!

Rebeka je dodala tudi fotografijo, na kateri brez sramu kaže svoj nekoliko zaobljen trebušček. Kljub temu pa je videti naravnost fantastično!

View this post on Instagram

POZOR!!!! Dragi moji! Te dni po netu kroži oglas, za neke keto kapsule, ki naj bi povzročale čudo našemu telesu, odpalknile kilograme stran v 3 dneh itd. Zraven je pripet intervju “kao” z mano itd. Vse skupaj je LARIFARI! Vse živo sem preverila, baje, da je to nek virusni oglas in enostavno obstaja velika verjetnost, da vam vzamejo denar iz kartice, če boste kaj naročali! PROSIM NE NAROČAJTE NIČESAR! Nekdo je pač ukradel mojo identiteto, naredil oglase in zdaj mastno služi na ljudeh. Zraven bilo koga bom jaz privolila, da postavim svoje ime, bo to objavljeno uradno na moji FB in Instagram strani. Ali pa na nepremagljiva. si. Vse ostalo je LAŽ, izkoriščanje in čisti nateg. Prosim ne nasedajte! In pa če vidite ta oglas, ga prosim prijavite na FB.  Drugače pa- malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kake kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile “vampek”, mi pa nujno javite, ker so se “šlaufeki ” že začeli počasi nabirat! 😂😂 Lepo nedeljo, kolegi!

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znana Slovenka je pokazala svojo ljubezen. Poglejte, kakšnega lepotca ima!

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vi boste navdušeni nad temi fotografijami.

Priljubljena zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Pia Gavrič, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, je na svoj Instagram račun dodala nekaj fotografij, s katerimi je pokazala svojega lepotca.

»moje vse,« je zapisala poleg in številne ljubitelje pasjih prijateljev zelo razveselila.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je srčna izbranka Lada Bizovičarja zmagovalka tega resničnostnega šova?

Objavljeno

V redu

Avtor

To pa je presenečenje …

Takrat je imela komaj 19 let, Anela Šabanagič, ki je danes srčna izbranka priljubljenega igralca in voditelja Lada Bizovičarja, s katerim ima tudi dve hčerki, pa je tudi zmagovalka resničnostnega šova.

Kot piše portal njena, je leta 2010 zmagala v televizijskem šovu Supermodel Slovenije, zmaga ji je odprla vrata v svet mode.

»Aneli so se takrat na široko odprla vrata v svetu mode, predvsem zaradi podpisa pogodbe z agencijo Next Models. Živela je tako v New Yorku kot Londonu, sodelovala na tednih mode v Parizu in New Yorku ter celo z legendarno Kate Moss posnela eno izmed kampanj,« še med drugim pišejo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To se je ponoči dogajalo pri Janu Plestenjaku

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazali so posnetek. To se je dogajalo …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak navduši vedno, ko se oglasi preko družbenih omrežij. Tokrat pa je pevec delil nekoliko drugačen posnetek, na katerem pa je skupaj s svojima prijateljema Marjetko in Alešem Vovk, ki sta znana tudi kot duo Maraaya.

»To se zgodi,« so zapisali poleg posnetka in pokazali, da uživajo ob dobri kapljici vina. Mi pa upamo, da ponovno skupaj snujejo ideje za novo pesem.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals