Domov Zanimivosti Opozorilo: Zgodilo se je tudi Rebeki Dremelj!

Opozorilo: Zgodilo se je tudi Rebeki Dremelj!

Pred nekaj dnevi smo tudi na portalu BumNovice.si opozarjali o kraji identitete, ki je doletela znanega argentinskega pevca Isaaka Palmo, ki živi v Sloveniji. O tem smo pisala tukaj.

Sedaj pa je podobno zgodbo doživela tudi naša priljubljena pevka, podjetnica in manekenka Rebeka Dremelj. Svoje oboževalce in sledilce je včeraj obvestila kar preko družbenih omrežij in zapisala:

POZOR!!!!
Dragi moji! Te dni po netu kroži oglas, za neke keto kapsule, ki naj bi povzročale čudo našemu telesu, odpalknile kilograme stran v 3 dneh itd. Zraven je pripet intervju “kao” z mano itd. Vse skupaj je LARIFARI! Vse živo sem preverila, baje, da je to nek virusni oglas in enostavno obstaja velika verjetnost, da vam vzamejo denar iz kartice, če boste kaj naročali! PROSIM NE NAROČAJTE NIČESAR! Nekdo je pač ukradel mojo identiteto, naredil oglase in zdaj mastno služi na ljudeh. Zraven bilo koga bom jaz privolila, da postavim svoje ime, bo to objavljeno uradno na moji FB in Instagram strani. Ali pa na nepremagljiva. si. Vse ostalo je LAŽ, izkoriščanje in čisti nateg. Prosim ne nasedajte! In pa če vidite ta oglas, ga prosim prijavite na FB.
Drugače pa- malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kake kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile “vampek”, mi pa nujno javite, ker so se “šlaufeki ” že začeli počasi nabirat! ?? Lepo nedeljo, kolegi!

Rebeka je dodala tudi fotografijo, na kateri brez sramu kaže svoj nekoliko zaobljen trebušček. Kljub temu pa je videti naravnost fantastično!

View this post on Instagram

POZOR!!!! Dragi moji! Te dni po netu kroži oglas, za neke keto kapsule, ki naj bi povzročale čudo našemu telesu, odpalknile kilograme stran v 3 dneh itd. Zraven je pripet intervju “kao” z mano itd. Vse skupaj je LARIFARI! Vse živo sem preverila, baje, da je to nek virusni oglas in enostavno obstaja velika verjetnost, da vam vzamejo denar iz kartice, če boste kaj naročali! PROSIM NE NAROČAJTE NIČESAR! Nekdo je pač ukradel mojo identiteto, naredil oglase in zdaj mastno služi na ljudeh. Zraven bilo koga bom jaz privolila, da postavim svoje ime, bo to objavljeno uradno na moji FB in Instagram strani. Ali pa na nepremagljiva. si. Vse ostalo je LAŽ, izkoriščanje in čisti nateg. Prosim ne nasedajte! In pa če vidite ta oglas, ga prosim prijavite na FB.  Drugače pa- malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kake kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile “vampek”, mi pa nujno javite, ker so se “šlaufeki ” že začeli počasi nabirat! ?? Lepo nedeljo, kolegi!

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Foto: Facebook