Connect with us

Zabava

VIDEO: Takole uživa Zlatan Ibrahimović

Published

on

38-letni nogometaš Zlatan Ibrahimović poletje preživlja z družino v Saint-Tropezu. Nogometni as uživa na luksuzni jahti, na kateri pa tudi trenira. Očitno tudi na dopustu ne pozabi na treninge, tudi zato se lahko pohvali z izklesanim telesom.

Igralec italijanskega kluba A.C. Milan je na družbenem omrežju Instagram pokazal, da zanj ni pravega počitka in objavil posnetek treninga. V vadbi se mu je na vaji pridružila tudi  partnerica, manekenka Helena Seger. Ibrahimović je na Instagramu objavil video, v katerem je naredil več sklopov vaj na palubi. “Bodite kot jaz, ostanite v formi,” je Zlatan sporočil oboževalcem. S parom na jahti sta tudi sinova, 13-letni Maximilian in 12-letni Vincent, ki sta se zabavala z znanim očetom.

View this post on Instagram

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

S Heleno sta skupaj že od leta 2002, vendar je bilo že večkrat zapisano, da na začetku njegovega odnosa ni bila edina. Prav tako je zanimiva zgodba o tem, kako sta se spoznala. Par se je slučajno srečal v Malmöu na parkirišču. “Ko sem spoznala Zlatana, je imel 21, jaz pa 32 let. Imela sem kariero in bogastvo. Bila sem neodvisna in sploh pa ni bil moj tip moškega. Prvič, ko sem ga videla, je obkrožil moj Mercedes s svojim Ferrarijem, videla sem samo njegov velik nos in zlato na roki. Bila sem slabega razpoloženja in kričala sem nanj. Mislim, da mu je bilo všeč, “je lepotica povedala v intervjuju za Elle leta 2010.

View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Po štirih letih razmerja se je rodil prvi sin, nekateri mediji pa Helen imenujejo “švedska Beyonce”. Trdijo, da obožuje razkošno življenje, pa tudi, da se je trdo trudila od svojega 13. leta. Delala je v tobačni industriji, se ukvarjala z vrhunskim marketinškim znanjem in se hkrati ukvarjala z modeliranjem in igranjem. Klub dolgoletni zvezi pa parček ni poročen. Zlatan je znan po smešnih izjavah in ko so ga nekoč vprašali, kaj bo kupil svoji neporočeni ženi za njen rojstni dan, je odvrnil: “Nič, Zlatana že ima!

Foto: Facebook

Zabava

Se spomnite Teje Rožen (Ljubezen po domače)? Ne boste verjeli, kaj se ji dogaja danes …

Published

on

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatične Teje, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Ko boste videli, kako se ima danes, boste ostali brez besed …

Pred leti smo Tejo Rožen in njenega očeta Jožeta Rožena smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kasneje pa še v komentatorski oddaji.

Teja, ki je srečo našla s Sebastjanom Likarjem, je kmalu po šovu sporočila veselo novico, da bo postala mamica. In ne dolgo po rojstvu prvega sina Filipa, je ponovno zanosila in rodila dvojčke.

Da ni lahko in da sta s partnerjem utrujena, je povedala za portal njena.si.

»Naše življenje je zdaj predvsem polno vsega, imamo se radi, lepo nam je, res lahko rečem, da smo srečni. Aleks in Alen lepo napredujeta, redno obiskujemo fizioterapije, tudi Filip ju je zelo lepo sprejel, tako da jih je res veselje opazovati, ko smo vsi skupaj,« je povedala za omenjeni portal.

 »Lagala bi, če bi rekla, da je vse popolno, vsi vemo, da nikjer ni. Na trenutke je namreč kar naporno usklajevati vse skupaj, sploh če še skoraj nič ne spiš (smeh). Pride dan, ko se nama zdi, da že pregorevava, ampak na srečo se vedno nekako malo ustaviva, pomiriva drug drugega in je to to,« je dodala za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Razkrito, kdo je v resnici kriv za hud spor v šovu Poroka na prvi pogled

Published

on

Če ste budno spremljali eksperiment, potem odgovor najbrž že poznate. Za prepir med Blažem in Tino je z neumestnimi pripombami kriv Alešev prijatelj …

Ko sta Aleš in Anna po poročnem slavju zapustila prizorišče, so ostali pari ter tudi svatje, Aleševi prijatelji, ostali in se še zabavali dalje. Ne le Blaž, še marsikdo drug je morda malce pregloboko pogledal v kozarček.

Videli smo lahko, da so se pari iz eksperimenta družili s svati, Aleševi trije prijatelji so pristopili do Žana in Maše. Ta je sicer kasneje komentirala, da ji takšne vrste moški niso všeč: »Meni, na žalost, takšni moški, kot so bili svatje, niso preveč všeč, no. Ne maram takih čizi moških. Se mi zdi, da se moški mora še vedno obnašat in še vedno bit moški.«

Česa kamere niso prikazale?

Jabolko spora med Tino in Blažem naj bi bil eden izmed Aleševih svatov. Kot je razkrila pri večerji Meri, je Tina na slavju omenila, da bo po končanem eksperimentu v Ljubljani potrebovala stanovanje.

Na slednje se je odzval Alešev prijatelj, ki je naznanil, da ima na voljo stanovanje, ko pa ga je Tina povprašala po višini najemnine, je postregel z nespodobnim predlogom. Blaževi soprogi je namreč dejal, da se bosta že dogovorila in namignil, da bi lahko bivala brezplačno, kar seveda ni ušlo Blažu. Ta se je odzval tako kot se zna, s šalo, dejal je, da se Tina prodaja za denar.

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals