Domov Zabava VIDEO: Takole uživa Zlatan Ibrahimović

VIDEO: Takole uživa Zlatan Ibrahimović

38-letni nogometaš Zlatan Ibrahimović poletje preživlja z družino v Saint-Tropezu. Nogometni as uživa na luksuzni jahti, na kateri pa tudi trenira. Očitno tudi na dopustu ne pozabi na treninge, tudi zato se lahko pohvali z izklesanim telesom.

Igralec italijanskega kluba A.C. Milan je na družbenem omrežju Instagram pokazal, da zanj ni pravega počitka in objavil posnetek treninga. V vadbi se mu je na vaji pridružila tudi  partnerica, manekenka Helena Seger. Ibrahimović je na Instagramu objavil video, v katerem je naredil več sklopov vaj na palubi. “Bodite kot jaz, ostanite v formi,” je Zlatan sporočil oboževalcem. S parom na jahti sta tudi sinova, 13-letni Maximilian in 12-letni Vincent, ki sta se zabavala z znanim očetom.

View this post on Instagram

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

S Heleno sta skupaj že od leta 2002, vendar je bilo že večkrat zapisano, da na začetku njegovega odnosa ni bila edina. Prav tako je zanimiva zgodba o tem, kako sta se spoznala. Par se je slučajno srečal v Malmöu na parkirišču. “Ko sem spoznala Zlatana, je imel 21, jaz pa 32 let. Imela sem kariero in bogastvo. Bila sem neodvisna in sploh pa ni bil moj tip moškega. Prvič, ko sem ga videla, je obkrožil moj Mercedes s svojim Ferrarijem, videla sem samo njegov velik nos in zlato na roki. Bila sem slabega razpoloženja in kričala sem nanj. Mislim, da mu je bilo všeč, “je lepotica povedala v intervjuju za Elle leta 2010.

View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Po štirih letih razmerja se je rodil prvi sin, nekateri mediji pa Helen imenujejo “švedska Beyonce”. Trdijo, da obožuje razkošno življenje, pa tudi, da se je trdo trudila od svojega 13. leta. Delala je v tobačni industriji, se ukvarjala z vrhunskim marketinškim znanjem in se hkrati ukvarjala z modeliranjem in igranjem. Klub dolgoletni zvezi pa parček ni poročen. Zlatan je znan po smešnih izjavah in ko so ga nekoč vprašali, kaj bo kupil svoji neporočeni ženi za njen rojstni dan, je odvrnil: “Nič, Zlatana že ima!

Foto: Facebook