Kontaktirajte nas

Zabava

VIDEO: Takole uživa Zlatan Ibrahimović

Objavljeno

V redu

38-letni nogometaš Zlatan Ibrahimović poletje preživlja z družino v Saint-Tropezu. Nogometni as uživa na luksuzni jahti, na kateri pa tudi trenira. Očitno tudi na dopustu ne pozabi na treninge, tudi zato se lahko pohvali z izklesanim telesom.

Igralec italijanskega kluba A.C. Milan je na družbenem omrežju Instagram pokazal, da zanj ni pravega počitka in objavil posnetek treninga. V vadbi se mu je na vaji pridružila tudi  partnerica, manekenka Helena Seger. Ibrahimović je na Instagramu objavil video, v katerem je naredil več sklopov vaj na palubi. “Bodite kot jaz, ostanite v formi,” je Zlatan sporočil oboževalcem. S parom na jahti sta tudi sinova, 13-letni Maximilian in 12-letni Vincent, ki sta se zabavala z znanim očetom.

View this post on Instagram

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

S Heleno sta skupaj že od leta 2002, vendar je bilo že večkrat zapisano, da na začetku njegovega odnosa ni bila edina. Prav tako je zanimiva zgodba o tem, kako sta se spoznala. Par se je slučajno srečal v Malmöu na parkirišču. “Ko sem spoznala Zlatana, je imel 21, jaz pa 32 let. Imela sem kariero in bogastvo. Bila sem neodvisna in sploh pa ni bil moj tip moškega. Prvič, ko sem ga videla, je obkrožil moj Mercedes s svojim Ferrarijem, videla sem samo njegov velik nos in zlato na roki. Bila sem slabega razpoloženja in kričala sem nanj. Mislim, da mu je bilo všeč, “je lepotica povedala v intervjuju za Elle leta 2010.

View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Po štirih letih razmerja se je rodil prvi sin, nekateri mediji pa Helen imenujejo “švedska Beyonce”. Trdijo, da obožuje razkošno življenje, pa tudi, da se je trdo trudila od svojega 13. leta. Delala je v tobačni industriji, se ukvarjala z vrhunskim marketinškim znanjem in se hkrati ukvarjala z modeliranjem in igranjem. Klub dolgoletni zvezi pa parček ni poročen. Zlatan je znan po smešnih izjavah in ko so ga nekoč vprašali, kaj bo kupil svoji neporočeni ženi za njen rojstni dan, je odvrnil: “Nič, Zlatana že ima!

Foto: Facebook

Zabava

Se še spomnite Jacqueline iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

V šovu je iskala ljubezen, našla jo je drugje. Kaj pa je z njo danes?

Zagotovo se tudi vi še vedno spomnite Jacqueline, ki je sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Kasneje so jo hrvaški gledalci lahko gledali v šovu Ljubezen na vasi. Ne v eni in ne v drugi seriji prave ljubezni ni našla, poročila se je kasneje.

In v kakšnem spominu jo imajo hrvaški gledalci?

»52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu,« poroča portal njena, objavili pa so tudi nekaj prijetnih komentarjev:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

Kako pa se ima simpatična svetlolaska danes?

»Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost. še navaja omenjeni portal.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals