Kontaktirajte nas

Zabava

VIDEO: Takole uživa Zlatan Ibrahimović

Objavljeno

V redu

38-letni nogometaš Zlatan Ibrahimović poletje preživlja z družino v Saint-Tropezu. Nogometni as uživa na luksuzni jahti, na kateri pa tudi trenira. Očitno tudi na dopustu ne pozabi na treninge, tudi zato se lahko pohvali z izklesanim telesom.

Igralec italijanskega kluba A.C. Milan je na družbenem omrežju Instagram pokazal, da zanj ni pravega počitka in objavil posnetek treninga. V vadbi se mu je na vaji pridružila tudi  partnerica, manekenka Helena Seger. Ibrahimović je na Instagramu objavil video, v katerem je naredil več sklopov vaj na palubi. “Bodite kot jaz, ostanite v formi,” je Zlatan sporočil oboževalcem. S parom na jahti sta tudi sinova, 13-letni Maximilian in 12-letni Vincent, ki sta se zabavala z znanim očetom.

View this post on Instagram

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

S Heleno sta skupaj že od leta 2002, vendar je bilo že večkrat zapisano, da na začetku njegovega odnosa ni bila edina. Prav tako je zanimiva zgodba o tem, kako sta se spoznala. Par se je slučajno srečal v Malmöu na parkirišču. “Ko sem spoznala Zlatana, je imel 21, jaz pa 32 let. Imela sem kariero in bogastvo. Bila sem neodvisna in sploh pa ni bil moj tip moškega. Prvič, ko sem ga videla, je obkrožil moj Mercedes s svojim Ferrarijem, videla sem samo njegov velik nos in zlato na roki. Bila sem slabega razpoloženja in kričala sem nanj. Mislim, da mu je bilo všeč, “je lepotica povedala v intervjuju za Elle leta 2010.

View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Po štirih letih razmerja se je rodil prvi sin, nekateri mediji pa Helen imenujejo “švedska Beyonce”. Trdijo, da obožuje razkošno življenje, pa tudi, da se je trdo trudila od svojega 13. leta. Delala je v tobačni industriji, se ukvarjala z vrhunskim marketinškim znanjem in se hkrati ukvarjala z modeliranjem in igranjem. Klub dolgoletni zvezi pa parček ni poročen. Zlatan je znan po smešnih izjavah in ko so ga nekoč vprašali, kaj bo kupil svoji neporočeni ženi za njen rojstni dan, je odvrnil: “Nič, Zlatana že ima!

Foto: Facebook

Zabava

Tako je bila nekoč videti Aneta (Kmetija) Saj ne boste verjeli svojim očem …

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjamete, da je bila Aneta Andollini, ki jo spremljamo v šovu Kmetija, nekoč videti takole?

Ena izmed tekmovalk letošnjega šova Kmetija je tudi Aneta Andollini, ki je vstopila kot izzivalka in si je morala svoje mesto med tekmovalci pošteno priboriti. Mnogi gledalci pa so bili veseli, ko so videli, da bo tekmovala tudi letos, saj menijo, da zna popestriti dogajanje.

Odkar pa je tekmovalka postala resničnostna zvezdnica, pa se je povečalo tudi število sledilcev, ki jih ima na Instagramu. In prav tam smo našli fotografijo, ki je nastala leta 2016 in ki razkriva, kako je bila takrat videti Aneta.

Mi smo zares očarani nad njeno lepoto! Se vam zdi, da ji je njena hči zelo podobna?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Manja Šernek razkriva takšno resnico o šovu Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega enostavno ne boste mogli verjeti …

Ena izmed najbolj priljubljenih tekmovalk letošnjega šova kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi oboževalci delila nekaj podrobnosti o šovu Kmetija ter o šovu Ljubezen po domače, saj se je udeležila obeh.

Na vprašanje, kateri šov ji je bil boljši, je odgovorila, da je bila to zagotovo Kmetija, pa četudi so bili pogoji veliko težji. »Je več drame, več stvari se dogaja,« je pojasnila.

»Pri Kmetiji je bolj naporno. Ješ samo tisto, kar si pridelaš oziroma, kar dobiš na tržnici. Pri Ljubezni po domače ješ pice, naročiš hrano na dom, ker imaš telefon,« je razkrila Manja.

Je pa razkrila zanimivost šova Ljubezen po domače. »Pri šovu Ljubezen po domače je recimo plus, da se zelo kratek čas snema. Mislim, da smo bili en teden tam.«

Lahko verjamete, da je vse posneto v tako kratkem času? Mi smo presenečeni.

Manja v šovu Ljubezen po domače.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Manja Šernek je bila hospitalizirana

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki je postala v letošnjem šovu Kmetija prva polfinalistka, je odšla po pomoč in bila nemudoma hospitalizirana. Kaj se je zgodilo?

Letošnja tekmovalka šova Kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi sledilci preko Instagram zgodbe spregovorila o manj lepih stvareh, ki jih je doživela v preteklosti. Odgovorila je na vprašanje, koliko je bila stara, ko je začela delati na sebi oziroma, ko je odšla po pomoč zaradi hudih psihičnih težav.

»Jaz sem začela z zdravljenjem v prvem letniku srednje šole. V bistvu sem sama šla do razredničarke, do socialne delavke, ta me je napotila na pedopsihiatrijo v Maribor, kjer sem nemudoma bila hospitalizirana. Z mano res ni bilo nič v redu,« je razkrila Manja in dodala: »Rabila bi pa pomoč že od devetega, desetega oziroma enajstega leta starosti. Torej, jaz sem trpela pet, šest let, preden sem dobila kakršno koli pomoč. In tega ne privoščim nobenemu.«

V svoji zgodbi sledilce še poziva, da če opazijo pri sebi ali bližnjih, da imajo znake mentalnih bolezni, naj takoj ukrepajo.

Instagram zgodba

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals