Kontaktirajte nas

Zabava

VIDEO: Takole uživa Zlatan Ibrahimović

Objavljeno

V redu

38-letni nogometaš Zlatan Ibrahimović poletje preživlja z družino v Saint-Tropezu. Nogometni as uživa na luksuzni jahti, na kateri pa tudi trenira. Očitno tudi na dopustu ne pozabi na treninge, tudi zato se lahko pohvali z izklesanim telesom.

Igralec italijanskega kluba A.C. Milan je na družbenem omrežju Instagram pokazal, da zanj ni pravega počitka in objavil posnetek treninga. V vadbi se mu je na vaji pridružila tudi  partnerica, manekenka Helena Seger. Ibrahimović je na Instagramu objavil video, v katerem je naredil več sklopov vaj na palubi. “Bodite kot jaz, ostanite v formi,” je Zlatan sporočil oboževalcem. S parom na jahti sta tudi sinova, 13-letni Maximilian in 12-letni Vincent, ki sta se zabavala z znanim očetom.

View this post on Instagram

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

S Heleno sta skupaj že od leta 2002, vendar je bilo že večkrat zapisano, da na začetku njegovega odnosa ni bila edina. Prav tako je zanimiva zgodba o tem, kako sta se spoznala. Par se je slučajno srečal v Malmöu na parkirišču. “Ko sem spoznala Zlatana, je imel 21, jaz pa 32 let. Imela sem kariero in bogastvo. Bila sem neodvisna in sploh pa ni bil moj tip moškega. Prvič, ko sem ga videla, je obkrožil moj Mercedes s svojim Ferrarijem, videla sem samo njegov velik nos in zlato na roki. Bila sem slabega razpoloženja in kričala sem nanj. Mislim, da mu je bilo všeč, “je lepotica povedala v intervjuju za Elle leta 2010.

View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Po štirih letih razmerja se je rodil prvi sin, nekateri mediji pa Helen imenujejo “švedska Beyonce”. Trdijo, da obožuje razkošno življenje, pa tudi, da se je trdo trudila od svojega 13. leta. Delala je v tobačni industriji, se ukvarjala z vrhunskim marketinškim znanjem in se hkrati ukvarjala z modeliranjem in igranjem. Klub dolgoletni zvezi pa parček ni poročen. Zlatan je znan po smešnih izjavah in ko so ga nekoč vprašali, kaj bo kupil svoji neporočeni ženi za njen rojstni dan, je odvrnil: “Nič, Zlatana že ima!

Foto: Facebook

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kakšne vroče fotografije deli kandidatka Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavna Kaja Casar je vsekakor znala vnovčiti svoje telo.

Samo poglejte si, kako popolno je telo kandidatke Sanjskega moškega Slovenija, Kaje Casar. Dekle je pokazala, da ima zares popolno telo, kakršnega bi si želela marsikatera mladenka.

Kaja je s tem, ko se je izpostavila in tekmovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, znala vnovčiti svojo prepoznavnost in danes navdušuje mnoge kot model športnih oblačil.

Poglejte si njene fotografije spodaj. Vroče, kajne?

View this post on Instagram

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Poglejte, kaj so naredile tri kandidatke

Objavljeno

V redu

Avtor

Tri kandidatke, ki se potegujejo za srce sanjskega moškega, so pokazale, da mislijo resno …

Priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški Slovenije je navdušil številne gledalce. Gregor Čeglaj pa je očitno pustil velik pečat kar pri treh kandidatkah, ki se potegujejo za njegovo srce. Dekleta so namreč objavila fotografijo, na kateri kažejo tatu. Njihove roke po novem krasi vrtnica.

Katera tri dekleta so se odločila za tak korak in zakaj, ni znano, a gledalci, ki spremljajo šov ugotavljajo, da bi to lahko bile Anja, Kaja in Nina. Kaj pa menite vi? So to prava tri dekleta?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO