Domov Zanimivosti Kako je Senidah izgledala pred lepotnimi posegi?

Kako je Senidah izgledala pred lepotnimi posegi?

Poglejte si fotografije prej in potem!

Odkar je naša pevka Senidah stopila na oder, je jasno, da ima konkreten značaj in odnos, mnogi pa jo vidijo kot nekoga, ki si zasluži svetovni oder. Še toliko bolj odkar kraljuje po vsej regiji. In kako je Senidah izgledala prej? Regionalni mediji so se vrgli v preiskavo in to so fotografijami prej in po kozmetičnih posegih, pokazali.

Nos, ustnice, čeljust, to so deli obraza, ki so na fotografijah videti drugače. Čeprav so bili mnogi prepričani, da pevka nekaj počne na sebi, je večina menila, da gre za minimalne popravke, saj se na njenem obrazu zdi, kot da je vse narejeno z mero, v resnici pa gre za preobrazbo, ki jo redko vidimo v regiji.

Da je njen izgled pogosta tema medijskega pisanja, pa tudi komentiranja na družbenih omrežjih, je pokazala s čarobnimi fotografijami s počitnic. Senidah je pred kratkim pozirala v svetlo vijoličnih kopalkah in pokazala svoj naravni videz in zdi se, da je bila njena poteza marsikomu všeč.

‘Ne morete si predstavljati, kako velika vzornica ste mi v mojem življenju’, ‘lepe ženske obline’, so le nekateri komentarji.

Foto: Instagram