Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kako je Senidah izgledala pred lepotnimi posegi?

Objavljeno

V redu

Poglejte si fotografije prej in potem!

Odkar je naša pevka Senidah stopila na oder, je jasno, da ima konkreten značaj in odnos, mnogi pa jo vidijo kot nekoga, ki si zasluži svetovni oder. Še toliko bolj odkar kraljuje po vsej regiji. In kako je Senidah izgledala prej? Regionalni mediji so se vrgli v preiskavo in to so fotografijami prej in po kozmetičnih posegih, pokazali.

Nos, ustnice, čeljust, to so deli obraza, ki so na fotografijah videti drugače. Čeprav so bili mnogi prepričani, da pevka nekaj počne na sebi, je večina menila, da gre za minimalne popravke, saj se na njenem obrazu zdi, kot da je vse narejeno z mero, v resnici pa gre za preobrazbo, ki jo redko vidimo v regiji.

View this post on Instagram

A post shared by @pravo_vip_lice

Da je njen izgled pogosta tema medijskega pisanja, pa tudi komentiranja na družbenih omrežjih, je pokazala s čarobnimi fotografijami s počitnic. Senidah je pred kratkim pozirala v svetlo vijoličnih kopalkah in pokazala svoj naravni videz in zdi se, da je bila njena poteza marsikomu všeč.

‘Ne morete si predstavljati, kako velika vzornica ste mi v mojem življenju’, ‘lepe ženske obline’, so le nekateri komentarji.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals