FOTO: Janez Janša in njegova Urška ‘ujeta’ v steni

Prejšnji torek je bil resnično lep, sončen in topel. Do potankosti pa ga je izkoristil tudi naš predsednik vlade Janez Janša, ki se je po delovnem obisku z zveznim kanclerjem Republike Avstrije Sebastianom Kurzem odpravil na Triglavsko severno steno. Njun zahtevni vzpon so spremljali tudi gorski vodniki, z njimi pa je bila tudi soproga predsednika vlade Urška Bačovnik Janša.

Severna Triglavska stena je še vedno zakon. Še posebej, če jo začneš v megli in oblaku ter končaš v popoldanskem soncu v družbi izvrstnega gornika in sogovornika #SebastianKurz ter odličnih slovenskih gorskih vodnikov #TinaDiBatista #MilanRomih #BojanPograjc in #UrškaBJ.
Poleg spodobne dolžine in višine smer nudi nekaj odličnih detajlov za plezalske užitke.
Ves trud pa je poplačan na vrhu stene z razkošnimi pogledi na s soncem obsijane vršace Zahodnih Julijcev in meglo v dolini,
” je vzpon na družbenem omrežju Facebook opisal premier in dodal zares čudovite fotografije, ki vzamejo dih. Na eni izmed njih sta tudi zakonca Janša, ‘ujeta’ v steni. Poglejte si jih spodaj, zares so čudovite!

Severna Triglavska stena je še vedno zakon. Še posebej, če jo začneš v megli in oblaku ter končaš v popoldanskem soncu v…

Objavil/a Janez Janša dne Sreda, 09. september 2020

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com