Numerološka analiza imena: Aleksander Sandi

  • Avtor: Asya
  • 10/09/2020

Ime Aleksander ima vibracijo števila 31, ki poskrbi za njegovo postopno rast in posledično za izboljševanje življenjskih in bivanjskih razmer. Bolj ali manj težavno otroštvo in mladost ga naučita toliko, da se s časom popolnoma in z gotovostjo postavi na lastne noge. Močen mental (logika, razum) in delavnost, vztrajnost pripomoreta k materialni varnosti, do katere mu uspe v kasnejši odrasli dobi.

Aleksander je kreativen, vizionarski, naprednih zamisli, s katerimi lahko izboljšuje in spreminja življenje doma, v svoji skupnosti in širše. Sposoben je premikati meje nemogočih stvari, izboljševati okoliščine.

Število 1 mu daje ambicije, željo iti po svoje, število 3, ki je število družine, pa ga veže nanjo. Zaradi tega se sooča z notranjimi konflikti. Pogosto je razpet med družino, ki mu veliko pomeni in svojimi načrti in vizijami.

Aleksander se lahko izrazi in se ukvarja s svojimi načrti le, če ima dovolj svobode in če se ne ukvarja s finančnimi skrbmi in s plačevanjem računov. Zanj je dobro, da ima ob sebi nekoga, ki mu lahko prepusti te stvari. Svojo vizijo lahko uresničuje, če se ne ukvarja z denarjem.

Aleksandra ljudje največkrat kličejo Sandi, zate je bolj pod vplivom vibracij števil 14 in 5.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com