Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 10. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 10/09/2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, na katerem področju danes lahko zasijemo.

»Možnosti je veliko in čas je, da izbereš tisto, ki je od vseh najbolj nenavadna. Ta ti prinese to, kar zdaj potrebuješ.« Tjaša Dorelay

Števila današnjega dne napovedujejo bolj ali manj nemiren dan. Mnogi boste začutili željo po svobodi, gibanju, dinamiki, spremembah in potovanjih. Vaš duh bo želel poleteti in se razširiti čez vse meje. Radovednost vas bo vodila od ene stvari do druge, povečana intuicija pa bo tista, ki vam bo pomagala pri izbirah.

Desetega smo danes. Verjetno se bodo v mnogih prižgale iskrice, da poskrbite za zdravo okolje in začnete izboljševati svojo bivalno okolico. V teh dobronamernih prizadevanjih boste prepoznani kot nekakšni varuhi okolja. Sledite svojim navdihom in možnostim ustvariti stvari, ki še niso bile ustvarjene. Kakšne stare načine delovanja in stare predmete in stvari skušajte uporabiti v novih kontekstih. Dan je odličen, da začnete resno in poglobljeno razmišljati o skrbi za svoje zdravje, o zdravi prehrani, o zdravem bivalnem okolju, o izboljšanju kvalitete zemlje na njivah, na poljih, v sadovnjakih, v vinogradih in se potruditi narediti kakšno spremembo v tej smeri. Vedno več ljudi razmišlja o samooskrbi in se združuje v mreže izmenjave znanja, storitev, dela pridelkov in ostalih dobrin. Vsak nekaj zna in ima, zakaj si ne bi izmenjali tisto, kar potrebujemo. Še posebej v teh časih je nujno razmišljanje izven ustaljenih, vsiljenih okvirjev. Kaj naj rečem:«Ljudje, prebudimo se in poskrbimo za sebe, saj »sistem« ne bo!«

Uporabimo starodavna znanja Evropske tradicionalne medicine po sv. Hildegardi,…,preučimo tradicionalne pristope v kmetijstvu, poljedelstvu, poučimo se o možnostih čim večje samooskrbe. Glede na stanje našega planeta, bo nujno potrebno razmišljati v tej smeri. Začeti pa je treba pri sebi.

Poleg števila 10 nas danes podpira tudi enica v bioritmu dneva. Obe števili nam bosta dali izjemno  moč in sposobnost, da lahko rešimo vse težave in se lotimo preoblikovanja obstoječega, pa naj bo to karkoli. Ključi uspeha danes so: smisel za delo in disciplino, vztrajnost, različne sposobnosti in talenti, domišljija in intuicija.

Zaupajte lastnim izvirnim zamislim, s katerimi lahko pomagate sebi in drugim in se lotite dela.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com