Connect with us

Zanimivosti

Glasbeni svet ovit v črnino: poslovila se je še ena velika legenda, njegove pesmi še danes prepevamo vsi

Published

on

Glasbeni svet je zavit v črnino, poslovila se je še ena velika glasbena legenda ..

Kot poročajo številni tuji mediji, je mnogo prezgodaj umrl dolgoletni basist skupine Nebula, Tom Davies. Star je bil komaj 48 let.

»Umrl je Tom Davies, dolgoletni basist psihedeličnih stoner rock legend Nebula. Star je bil 48 let. Davis je izgubil težko bitko z levkemijo. Novico je skupina z zapisom njegove družine delila na svojih družbenih omrežjih, ki ga lahko preberete spodaj. Davies se je skupini Nebnula pridružil leta 2023 in sodeloval na številnih EP-jih, živih albumih, splitih in kompilacijah, vključno s štirimi izstopajočimi dolgometražnimi albumi: Apollo (2006), Heavy Psych (2009), Holy Shit (2010) in Transmission From Mothership Earth (2022). Skupina že vse leto intenzivno koncertira in bo jeseni nastopila na festivalu Heavy Chicago,« piše portal ghostcultmag.com.

Objavili pa so tudi zapis njegove družine: »Dragi prijatelji,

z veliko žalostjo vam sporočamo, da je Tom sinoči mirno umrl obkrožen z mamo, sestro in partnerico Camille. Zadnjih 9 mesecev življenja z levkemijo z visokim tveganjem je bilo najtežjih v njegovem življenju, z vsako oviro pa se je spopadel z veliko močjo, pogumom, odločnostjo in seveda humorjem.

Vsem se zahvaljujemo za ljubezen in podporo v tem času, saj je čutil ljubezen, ki ga je podpirala v najtežjih trenutkih.

Naš svet ne bo nikoli več enak, vendar se počutimo blagoslovljeni, da smo ga imeli v svojem življenju.«

Foto: pexels.com

Zanimivosti

Šok: Branko Čakarmiš odhaja, ne boste uganili, kaj bo počel sedaj

Published

on

Sedaj je znano, da Branko Čakarmiš ne bo več generalni direktor POP TV-ja. Kaj se dogaja sedaj?

Kot poroča portal MMC, Branko Čakarmiš zapušča delovno mesto generalnega direktorja, odslej bo na POP TV imel drugačno nalogo, bil bo v vlogi strateškega svetovalca za ustvarjanje vsebin in poslovni razvoj podjetja.

Kot piše omenjeni portal, bo njegovo staro delovno mesto zasedla izvršna direktorica CME Adria Stella Litou.

Grkinja je v svoji dvajsetletni karieri delovala v številnih družbah, ki se ukvarjajo s TV-produkcijo, med drugim v Veliki Britaniji, Grčiji, Bolgariji in Romuniji, poroča omenjeni portal.

“Pred nami so vznemirljivi izzivi. Moja strast do televizije in vsebine ostaja nespremenjena. V novi vlogi se bom strateško posvečal razvoju vsebin in poslovnih modelov. Pro Plus pod Stellinim vodstvom bo zmagovalec teh preizkušen,” pa naj bi po navedbah družbe sporočil Čakarmiš.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka iskreno spregovorila o hudi bolečini ob smrti: Tudi vi boste zajokali

Published

on

Znana in priljubljena Slovenka je iskreno spregovorila in javno razkrila vse, kar ji leži na duši …

Nekoč otroška pevka, danes pa uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je pred dnevi sporočila svojim spletnim prijateljem, da je po hudi bolezni umrla njena mati.

Sedaj pa se je ponovno oglasila in objavila posnetek, v katerem se je vsem lepo zahvalila za vse lepe besede in misli. Dejala je, da posnetek snema zato, ker tako čuti in želi, pojasnila, da ko ji je hudo, prebere tolažilne besede svojih oboževalcev.

»Veliko mi pomenijo vaši nasveti, kako se soočit s tem. Jaz sem navajena na bolečino in marsikaj sem morala v življenju prestati, ker sem človek brez dlake na jeziku … Navajena sem se boriti skozi življenje brez, da izgubim svojo identiteto, ampak tole, tole so pa bolečine neke druge razsežnosti. To se pa ne more primerjati s tem in ne glede, kako sem jaz mislila, da sem močna … nisi,« je iskreno dejala in dodala, da si dovoli, da se jo takšna čustva dotaknejo, da si prizna, da je sesuta od žalosti. »In spet ni nič narobe s tem,« je dodala.

Poleg posnetka so se zvrstili številni komentarji, mnogi so ji zapisali lepe in tolažilne besede, mnogi še kako dobro razumejo njeno bolečino …

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

https://www.instagram.com/p/Cxi89gXoP8T/

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Veliko veselje: Vračata se kar dva znana televizijska voditelja! Oboževalci presrečni

Published

on

Na male televizijske zaslone se vračata dva zelo priljubljena slovenska televizijska voditelja …

Vesela novica za vse ljubitelje domače glasbe, ponovno se vrača oddaja V petek zvečer, z njo pa priljubljena voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab.

»Z vami že zadnji septembrski petek. In kaj vse vas čaka? so preko družbenega omrežja sporočili ustvarjalci oddaje in razveselili mnoge oboževalce, ki komaj čakajo, da se njihova priljubljena oddaja vrne nazaj na male zaslone.

Mnogi menijo, da je oddaja V petek zvečer ena boljših popestritev, ker pa ustvarjalci obljubljajo še novosti, so prepričani, da bo nova sezona še boljša.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals