Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 10. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 10/10/2020

Dobro jutro, dober dan, pa je teden naokrog. Dobrodošla sobota!

»Možnosti je veliko in čas je, da izbereš tisto, ki je od vseh najbolj nenavadna. Ta ti prinese to, kar zdaj potrebuješ.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan je namenjen družini, prijateljem in vsem, ki jih imamo radi. Lahko se posvetimo negovanju odnosov ali pa urejanju svojega doma.

Desetica v dnevu nam zagotavlja veliko duhovne moči in modrosti. Zmogli bomo narediti, kar bomo zastavili; ali obnoviti staro prijateljstvo, ali odnose s starši, z otroki, ali zaključiti s hišnimi opravili in popravili, s čimer že tako dolgo odlašamo. Energija števil današnjega dne bo prebudila naše želje in ambicije, ki jih bomo lahko z odločnostjo uresničili. V očeh svojih bližnjih, prijateljev in znancev lahko celo zrastemo za kakšen centimeter in se okopamo v občudovanju. Z lahkoto bomo opravljali dela različnih vrst. Izredno se lahko izkažemo na področju oblikovanja, pisateljevanja, filma, fotografije, diplomacije, upravljanja, organiziranja, svetovanja, poučevanja.

Brez družinskega okolja bomo danes težje delovali. Verjetno bo tudi glavni krivec, če nam bo denar spolzel skozi prste. Dobro se bomo počutili, če bo naš denar na varnem in pod nadzorom.

Kar se tiče zdravja in sprostitve; super naredimo, če odplavamo nekaj sto metrov, možnost pa imamo tudi začeti z neko novo telesno aktivnostjo.

Ključi današnjega dne: ambicije, popravljanje zadev iz preteklosti in preteklih življenj, delo, vztrajnost, družina in prijatelji, poštenost in pravičnost.

Uspešen dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com