Kontaktirajte nas

Zabava

Neverjetna preobrazba Miše Molk – je to res ona?

Objavljeno

V redu

Ko boste videli te fotografije naše priljubljene televizijske novinarke in voditeljice, ne boste mogli verjeti, da je to res ona.

Danes 66-letna slovenska urednica, novinarka, scenaristka in televizijska voditeljica Miša Molk ima zagotovo polno lepih in nepozabnih spominov. Tako je zapisala tudi na družbeno omrežje Facebook, kjer se občasno oglasi in s fotografijami in besedami razveseli svoje prijatelje in sledilce.

Miša je pred kratkim delila zares čudovite fotografije, spomine, ki jih hrani in za katere upa, da jih bo hranila za vedno. Na fotografijah je v različnih vlogah, prelevila se je tudi v večno ikono Marilyn Monroe in Lizo Minnelli.

S fotografijami, ki jih je dodala na družbeno omrežje, je navdušila mnoge.

Poglejte si jih spodaj, Molkova je na njih prav zares neverjetna.

Spucat je treba računalnik, ne pa tudi spominov. Imam zelo selektivni spomin. Nekaj bo ostalo večno, če me demenca ne…

Objavil/a Miša Molk dne Ponedeljek, 09. november 2020

Foto: Facebook

PREBERITE ŠE:

V šov Ljubezen po domače prihaja znana tekmovalka!

Poglejte, kakšno vilo je iz razpadajoče hiše naredil slovenski bogataš!

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals