Connect with us

Zanimivosti

Blaž Švab potrdil govorice: Poslavlja se

Objavljeno

on

Priljubljeni slovenski glasbenik je potrdil, poslavlja se. Kaj se dogaja?

Priljubljeni slovenski glasbenik Blaž Švab, ki ga mnogi radi gledajo tudi preko malih televizijskih zaslonov v vlogi voditelja na RTV Slovenija v oddaji V petek zvečer, je za radio Ognjišče potrdil, da se poslavlja.

Kot piše omenjeni radio, naj bi se zadnja oddaja V petek zvečer preko malih zaslonov predvajala v začetku decembra, sledila bo še praznična oddaja na Silvestrovo, nato pa se bodo od gledalcev poslovili.

Kot piše omenjeni radio, je oddaja gledalce razveseljevala 20 sezon, sedaj pa naj bi si ustvarjalci zaželeli malce oddiha.

“Blaž Švab, Jure Karas, Miha Gorše, Martin Juhart in ostala ekipa, ki je pripravljala odlične priredbe in izvajalce spremljala v živo, je potrebna oddiha, pravijo. Zato so se z vodstvom RTV dogovorili, da za nekaj časa prekinejo sodelovanje in se bodo razšli v prijateljskem duhu. Blaž Švab, ki že 20 sezon pripravlja televizijske oddaje (pred »V petek zvečer« so bili še drugi formati) bi imel rad več časa za družino in ustvarjanje glasbe, Jure Karas se spogleduje z gledališčem,« piše radio Ognjišče.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Rebeka Dremelj popolnoma v šoku, to se je dogajalo v njenem domu, ko je ni bilo doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je popolnoma šokirana pokazala, kaj se je zgodilo v njenem domu, ko je ni bilo doma.

Znana slovenska pevka in uspešna podjetnica, Rebeka Dremelj, ki trenutno navdušuje tudi v predstavi Jamska ženka, je doživela popolno presenečenje, ko je prišla domov.

»Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat,« je zapisala poleg posnetka, s katerim je pokazala, kako čudovito so jo presenetili in okrasili njeno stopnišče.

Posnetek boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

To se dogaja v družini znane slovenske voditeljice. Mnogi ji pošiljajo spodbudne besede

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kaj se dogaja v njeni družini.

Znana in priljubljena televizijska voditeljica, nekoč je vodila Vizito, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da je zbolela. Dobila je korono, zanjo je to prvič.

»Moj prvi covid. Do zdaj mi je uspelo ubežati pred njim.

Trenutno smo bolni trije v družini. Počivamo, pijemo čaj in se bodrimo.

Pazite na svoje zdravje!,« je zapisala na družbeno omrežje.

Mnogi njeni spletni prijatelji so ji zapisali, da njej in njenim želijo hitro okrevanje.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan ujeta s tem znanim slovenskim voditeljem

Objavljeno

on

Avtor:

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila ob temu znanemu slovenskemu voditelju nasmejana in sproščena.

Priljubljena slovenska igralka Nataša Tič Ralijan se je udeležila tradicionalne izdelave adventnih venčkov. Kot poroča revija Lady, je bila ujeta v družbi znanega voditelja Janeza Dolinarja.

»Če se le da, pridem na dogodek, ustvarim venček ali dva, poklepetam z ljudmi, ki jih morda čez leto ne srečam velikokrat, in uživam v odličnem vzdušju,« je za omenjeno revijo dejala Ralijanova.

»Jaz pridem z vnuki in se prepustim njihovim idejam. Oni dajo idejo, jaz pa jo izvedem. Za mizo pa vedno prisedejo krasni ljudje, stari in mladi prijatelji, zato ni nikoli dolgčas,« je dodal Dolinar.

Foto: facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals