Connect with us

Zanimivosti

Ozadje posestva Monstera Bineta Volčiča je drugačno, kot si morda mislite

Objavljeno

on

Vrhunski kuhar Bine Volčič je razkril kaj se dogaja na njegovem posestvu Monstera. Presenečeni boste …

Priljubljeni slovenski hukarski chef Bine Volčič je preko družbenega omrežja razkril, kakšno je ozadje njegovega posestva Monstera na Goričkem.

»4×4… kaj je že to?

To je kuhanje, druženje in vrtenje med sestavinami, okusi in gosti, ki pridejo okušat in spodbujat svoje ljubiteljske kuharske mojstre – pri nas na goričkem posestvu Monstera se ta 1-dnevni dogodek odvija v znamenju štirice: 4 udeleženci v 4 urah skuhajo 4-hodni sezonski meni za 16 gostov. Ekipa kuharjev se spozna šele v moji veliki kuhinji, ko zavihajo rokave in si razdelijo delo, marljivo sledijo navodilom in dodajo ščepec svoje kreativnosti za najboljši možen rezultat – zadovoljno omizje, ki poliže krožnike. Podarite izkušnjo sebi ali svojim dragim, ko praznujejo ali pa kar tako – za okusno preživeti dan na Goričkem,« je zapisal in s tem razkril svojo idejo, ki pa se mnogim zdi več kot vrhunska.

»Top ideja. Želim, da ti dobro uspe,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Rebeka Dremelj popolnoma v šoku, to se je dogajalo v njenem domu, ko je ni bilo doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je popolnoma šokirana pokazala, kaj se je zgodilo v njenem domu, ko je ni bilo doma.

Znana slovenska pevka in uspešna podjetnica, Rebeka Dremelj, ki trenutno navdušuje tudi v predstavi Jamska ženka, je doživela popolno presenečenje, ko je prišla domov.

»Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat,« je zapisala poleg posnetka, s katerim je pokazala, kako čudovito so jo presenetili in okrasili njeno stopnišče.

Posnetek boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

To se dogaja v družini znane slovenske voditeljice. Mnogi ji pošiljajo spodbudne besede

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kaj se dogaja v njeni družini.

Znana in priljubljena televizijska voditeljica, nekoč je vodila Vizito, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da je zbolela. Dobila je korono, zanjo je to prvič.

»Moj prvi covid. Do zdaj mi je uspelo ubežati pred njim.

Trenutno smo bolni trije v družini. Počivamo, pijemo čaj in se bodrimo.

Pazite na svoje zdravje!,« je zapisala na družbeno omrežje.

Mnogi njeni spletni prijatelji so ji zapisali, da njej in njenim želijo hitro okrevanje.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan ujeta s tem znanim slovenskim voditeljem

Objavljeno

on

Avtor:

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila ob temu znanemu slovenskemu voditelju nasmejana in sproščena.

Priljubljena slovenska igralka Nataša Tič Ralijan se je udeležila tradicionalne izdelave adventnih venčkov. Kot poroča revija Lady, je bila ujeta v družbi znanega voditelja Janeza Dolinarja.

»Če se le da, pridem na dogodek, ustvarim venček ali dva, poklepetam z ljudmi, ki jih morda čez leto ne srečam velikokrat, in uživam v odličnem vzdušju,« je za omenjeno revijo dejala Ralijanova.

»Jaz pridem z vnuki in se prepustim njihovim idejam. Oni dajo idejo, jaz pa jo izvedem. Za mizo pa vedno prisedejo krasni ljudje, stari in mladi prijatelji, zato ni nikoli dolgčas,« je dodal Dolinar.

Foto: facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals