Connect with us

Zanimivosti

Tina Gaber vse pustila brez besed: Poglejte, kaj je počela in kako je blestela

Objavljeno

on

Ena najbolj priljubljenih spletnih vplivnic Tina Gaber je navdušila vse …

Ena izmed najbolj priljubljenih spletnih vplivnic in velika ljubiteljica ter zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je ponovno navdušila.

Tokrat se je z Robertom Golobom odpravila na mednarodno humanitarno konferenco in s svojim videzom popolnoma navdušila.

»Po mednarodni humanitarni konferenci za pomoč prebivalstvu v Gazi se je predsednik vlade @_robertgolob_ udeležil delovne večerje in otvoritve pariškega Mirovnega foruma.,« so zapisali na uradni strani Vlade Republike Slovenije na Instagramu, med fotografijami je lepo razvidno, kako je tudi tokrat Gabrova blestela. Oblečena je bila v smaragdno zeleno oprijeto obleko, ki je lepo poudarila njeno čudovito postavo, nosila je rdečo torbico in bel pas.

Nad njo so bili številni zelo navdušeni.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Šok: Nina Osenar Kontrec spregovorila o lepotnih popravkih in doživela tak negativen odziv

Objavljeno

on

Avtor:

Televizijska voditeljica Nina Osenar Kontrec je spregovorila o lepotnih popravkih, takšnega odziva javnosti zagotovo ni pričakovala …

Znana televizijska voditeljica Nina Osenar Kontrec je bila gostja v Aideinem podkastu, kjer je med drugim spregovorila tudi o lepotnih popravkih, raznih filtrih, ki se jih mlada dekleta poslužujejo na družbenih omrežjih.

»Botoks je postal del osebne higiene, filtri na Instagramu delajo dekleta pravzaprav neprepoznavna,« je dejala Osenar Kontreceva in dodala, da meni, da je to težava.

»Jaz sem zagovornica naravnega staranja,« je povedala in dodala, da ponosno nosi svojih štirideset let. »Ne vem, zakaj bi si želela izgledat 20, če nisem.«

A nekateri komentatorji so pod objavo zapisali, da se vidi, da tudi sama uporablja botoks.

»Nina z vsem spoštovanjem. Vse lepo in prav . Ampak pri tvojih 40ih se ti čelo sploh ne premakne. To lahko naredi samo botox,« se je glasil eden izmed komentarjev, drugi pa: »Ob tem, ko to govori, ima na sebi dva kilograma ličil.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje: Poslovila se je glasbena legenda, ki smo jo poznali vsi in še danes prepevamo njegove pesmi

Objavljeno

on

Avtor:

Glasbeni svet je zavit v črnino, poslovila se je še ena velika ikona glasbe. Poznali smo ga vsi …

Kot poročajo številni tuji in domači mediji, se je v 74. letu starosti poslovil klaviaturist znane skupine Bijelo Dugme, Vlado Pravdić. Kot pišejo mediji, je umrl na predvečer svojega 74. rojstnega dne.

Žalostno novico o smrti glasbenika je za javnost potrdil njegov prijatelj, ki je med drugim zapisal tudi, da bi moral glasbenik jutri praznovati svoj rojstni dan. Kot poročajo mediji, je bil Pravdić že dlje časa hudo bolan.

Glasbenik je sicer leta 1987 zapustil skupino Bijelo dugme, a je kljub temu še vedno ob posebnih priložnostih zanje zaigral.

»Njegov prvi resnejši glasbeni angažma je bil pri Ambasadorjih, s katerimi je igral sedem mesecev. Skupini Index se je pridružil spomladi 1971, ko je zamenjal Ranka Rihtmana, ki je skupino zapustil. Pravdić je bil v postavi Indexov do leta 1973, ko je prestopil k skupini Jutro, kot se je takrat imenovala bodoča skupina Bijelo Dugme, z njimi pa je zaigral tudi na prvih dveh albumih piše portal 24ur.com.

Pravdić je dolga leta živel v Ameriki, zadnja leta svojega življenja pa je preživel v Splitu.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Velik šok: Tako so se lotili Jana Plestenjaka. Tudi vi boste popolnoma brez besed

Objavljeno

on

Avtor:

Oglasil se je pevec Jan Plestenjak in s svojim zapisom popolnoma šokiral javnost.

Priljubljeni slovenski glasbenik Jan Plestenjak je objavil fotografijo, s katero je pokazal lažno osebno izkaznico.

»…No-še osebno izkaznico ponarejajo, da bi jim ljudje verjeli. Ne nasedajte, dragi moji. To spodaj ni moja osebna. Se enkrat-edini moj profil je ta-z modro kljukico je zapisal in tako razkril, kaj vse počnejo nepridipravi in kako poskušajo na različne načine ukaniti ljudi.

Pod njegovo objavo so se oglasili mnogi, ki kar ne morejo verjeti, da se dogaja kaj takšnega.

Njegovo objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals