Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Dejana

Numerološka analiza imena: Dejana

Ime Dejana ima vibracijo števila 17, ki v prvi polovici življenja kaže svojo neugodno plat. Kasneje šele dovoli Dejani zacveteti, dogajanje lepih stvari in ji prinese prepoznavnost, uspeh, slavo in srečo. V drugi polovici življenja ima tudi več sreče v ljubezni.

To je število materialnosti, vzvišenosti, javnega življenja, poslovnosti, odvetništva, politike, zemljiške posesti, poklicev, ki so vezani na glasbo.

Dejana se ne sme preveč ozirati na preteklost, njen pogled naj sega v prihodnost. Pogrevanje preteklosti jo zavira v življenju in jemlje potrebno energijo. Naj ne razmišlja toliko o težavah in težkih preizkušnjah, ki jih 17 sicer prinese, ampak naj razmišlja o svojih načrtih in deluje. Dejana je rojena za to, da ustvarja materialno blaginjo.

Velik poudarek naj nameni sproščanju in zdravemu načinu življenja. Potovanja, športna aktivnost, zdrava prehrana jo uravnovesijo v njenih neizmernih materialnih ambicijah in aktivnostih.

Vpliv tega števila ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya