Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nadomestni voditelj talentov v skrbeh za otroka

Objavljeno

V redu

Aleš Novak ne doživlja adrenalina zgolj na odru. Tudi kot očka doživlja raznolike dogodivščine, ki niso vedno zabavne.

Komik Aleš Novak, ki je nedavno nase opozoril kot nadomestni voditelj šova Slovenija ima talent, je v zasebnem življenju skrben in predan očka. »Ko si prvič starš, nimaš pojma, čeprav se ti morda najprej zdi, da veš vse. Jaz sem bil tako kar presenečen, ko sem ugotovil, da dojenček   lahko tudi do deset dni ne kaka. Prvič, ko se je to zgodilo, sva bila s partnerko že zaskrbljena in sva poklicala pediatrinjo, kaj naj narediva. Rekla je, naj poskusiva z nekaj  požirki znane pijače, ki odpira prebavni trakt. Najprej  sva mislila, da se heca, ampak se ni. No, čez dan, dva sva to dejansko naredila in čez pol ure je bilo blata, kolikor ti ga srce poželi. Zanimivo je bilo tudi, ko smo poleti šli na morje k sosedom na Hrvaško. In seveda,   tudi dojenček potrebuje osebno izkaznico za prehod   meje. In ta potrebuje sliko. A pozor: ta dokument velja tri leta! Saj veste, koliko se otrok spremeni v   treh letih …« je za revijo Lady razložil komik.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je danes videti partnerka predsednika Boruta Pahorja. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Njun sin Luka je pokazal družinske fotografije.

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, je te dni upravičeno ponosen na svojega edinca, sina Luko. Ta je po študiju na ljubljanski Fakulteti za družbene vede nadaljeval magistrski študij na Diplomatski akademiji na Dunaju in ga dokončal z odliko.

»Luka je z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji. Tanja in Tisa nista hoteli skrivati sreče, meni pa je jemalo sapo od ponosa. To so trenutki za katere živimo. je zapisal predsednik Pahor.

Fotografije pa je preko družbenega omrežja delil tudi Luka. Pokazal je, kako mladostno je še vedno videti njegova mati Tanja Pečar, seveda pa je pokazal tudi, kako privlačno je njegovo dekle Tisa Lozej.

Fotografije boste našli spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals