Connect with us

Zanimivosti

Nadomestni voditelj talentov v skrbeh za otroka

Published

on

Aleš Novak ne doživlja adrenalina zgolj na odru. Tudi kot očka doživlja raznolike dogodivščine, ki niso vedno zabavne.

Komik Aleš Novak, ki je nedavno nase opozoril kot nadomestni voditelj šova Slovenija ima talent, je v zasebnem življenju skrben in predan očka. »Ko si prvič starš, nimaš pojma, čeprav se ti morda najprej zdi, da veš vse. Jaz sem bil tako kar presenečen, ko sem ugotovil, da dojenček   lahko tudi do deset dni ne kaka. Prvič, ko se je to zgodilo, sva bila s partnerko že zaskrbljena in sva poklicala pediatrinjo, kaj naj narediva. Rekla je, naj poskusiva z nekaj  požirki znane pijače, ki odpira prebavni trakt. Najprej  sva mislila, da se heca, ampak se ni. No, čez dan, dva sva to dejansko naredila in čez pol ure je bilo blata, kolikor ti ga srce poželi. Zanimivo je bilo tudi, ko smo poleti šli na morje k sosedom na Hrvaško. In seveda,   tudi dojenček potrebuje osebno izkaznico za prehod   meje. In ta potrebuje sliko. A pozor: ta dokument velja tri leta! Saj veste, koliko se otrok spremeni v   treh letih …« je za revijo Lady razložil komik.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals