Kontaktirajte nas

Zabava

Stankina žalostna zgodba: Želi si živeti še 5 let

Objavljeno

V redu

Razkrila je, zakaj ima takšno željo.

Stanka Tokić, ki se je kot porotnica vrnila nazaj na posestvo, je sedaj podrobneje spregovorila o svoji bolezni. Ko je Majda prižgala cigareto, ji je rekla, da bi ji priporočala, naj preneha s kajenjem, nato pa povedala, kako se je sama soočila z boleznijo, s pljučnim rakom in po 40 letih prenehala s kajenjem.

»Ta moja bolezen, ki sem jo dobila lani, me je kar dosti spremenila,« je povedala v kamero, Majdi in Romani pa razkrila, da je lani, januarja, ko je imela pljučnico, izvedela še, da ima pljučnega raka. Imela je tumor, ki se ji je razraščal v srce, zato operacija ni bila mogoča.

»Moje prve besede, ki sem jih rekla zdravniku, so bile, da želim pet let življenja,« je pove dala Stanka. Zdravniku je bilo čudno, zakaj še pet let, pa je razložila, da »zato, ker je hčera maturantka, želim, da konča srednjo šolo, da maturira, da še gre naprej študirat …«

Stranka si želi, da bi dočakala dan, ko bo njena hči dobila službo in se osamosvojila.

Ko je Majda slišala Stankino zgodbo, je ugasnila cigareto. Držimo pesti, da je ne bo več prižgala.

Je Majda prenehala s kajenjem? (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals