Kontaktirajte nas

Zabava

Vse so zaigrali, iz tržnice v resnici prinesli goro dobrin

Objavljeno

V redu

Brez skrbi, tekmovalci in porotniki preostale dni ne bodo lačni.

Kot ste lahko videli, je bil obisk zadnje tržnice precej drugačen, saj sta se Tilen in Ambrož sklenila pošaliti iz deklet, ki so v finalu. Na snemanju trgovčevega obiska sta tako poskrbela za nekaj šaljivih prizorov in se v jedilnico odpravila na videz brez težko pričakovanih dobrin. A to je bila, ne boste verjeli, zgolj potegavščina, ki jo niso razkrili niti gledalcem. Tjaša je namreč za portal njena.si pojasnila, da sta Tilen in Ambrož na tržnici dobila veliko hrane, ki pa sta jo za šalo skrila.  

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je Screenshot_41-1024x520.jpg
Foto: posnetek zaslona

»Iz te tržnice sta prinesla zelo veliko hrane, a sta jo skrila. Jaz sem bila vedno bolj radovedna, tako da sem šla iskati, če se mogoče nahaja kje na okoli. Hrano sem tako res našla, skrita je bila v majhni hišici, ki se nahaja poleg glavne hiše. Da pa bi vse skupaj ostalo zanimivo, smo bili tiho, saj nekateri za potegavščino niso vedeli. In tako smo zaigrali, kot da smo nad njunim izkupičkom šokirani. Moram priznati, da sta se dobro znašla,« je Tjaša zaupala omenjenemu portalu.

Foto: POP TV / VOYO

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals