Connect with us

Zabava

Kmetija: Gledalci ogorčeno zahtevajo, da POP TV to razveljavi

Objavljeno

on

Oglasila se je tudi Ivanova žena in povedala svojo resnico …

V zadnjem dvoboju sta se borila Ivan in Jan. Organizatorji šova Kmetija so jima pripravili boj titanov, izjemno zahteven dvoboj, saj je deževalo. Oba tekmovalca sta dala vse od sebe, a se tudi poškodovala.

Gledalci, ki spremljajo šov, so do organizatorjev zelo kritični. Menijo, da je bil dvoboj glede na vremenske razmere popolnoma neprimeren.

»Glede na vremenske razmere je bil ta dvoboj titanov absolutno neprimeren. Lahko bi spremenili vrsto dvoboja, kjer bi se pomerila v moči. V prvi vrsti bi naj šlo za varnost tekmovalcev, kar pa je bilo v tem dvoboju vse prej kot pa to,« se je glasil eden izmed komentarjev na družbenih omrežjih, spet drugi pa: »Upam, da se Pop tv malo zamisli nad to igro, lahko bi bile trajne poškodbe, res niste normalni, jaz bi zahtevala ogromno odškodnino.«

Oglasila se je tudi Ivanova žena Rebeka, ki je zapisala: »Dramatično je to, da se vidi da so za njih tekmovalci na zadnjem mestu. Nečloveški dvoboj v nečloveških razmerah. Vse, samo za gledanost, pa četudi se zgodi najhujša nesreča! Sramota!!

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals