Domov Zabava Maja Šuput razkrila, kako preživlja nedelje

Maja Šuput razkrila, kako preživlja nedelje

Maja Šuput je nazaj, pokazala je svojo prelepo mamo in pokazala zanimiv detajl iz družinskega gnezda.

Pevka Maja Šuput je pokazala, kako preživlja nedeljo z mamo Danico. Številne je presenetilo, kako imenitno je videti bodoča babica, nekateri pa so opazili zanimiv detajl iz Majinega družinskega doma. Mnogi so komentirali, da je neverjetno kako zelo sta si podobni.  

Maja Šuput v nosečnosti uživa v družbi najdražjih. Zaradi okoliščin, v katerih ni nastopov ima tako več časa in tako presrečna v blaženem stanju več časa preživi z družino – možem in mamo Danico. Nedeljo je tako izkoristila za druženje z Nenadom. Po vrnitvi iz Italije sta obiskala njeno mamo. 

Ob nedeljah pri mami za kosilo, plus obvezno slikanje, ker si mama želi nosečnico na fotografijah v vseh fazah,” je Maja zapisala ob fotografijah, na katerih pozira z mamo. 

Hitro se je oglasila “sledilka” , ki je opazila nekaj zanimivega. Ponosna mama namreč na steni hrani fotografijo Maje iz zgodnjih faz kariere. Fotografija z Majinih začetkov v skupini Joy je bila posneta pred približno 20 leti. Bodoča babica se je odločila, da jo ima kot spomin na začetek velikega Majinega uspeha na steni. 

Foto: Instagram