Kontaktirajte nas

Zabava

Sentya je imela v novi slovenski seriji pomembno vlogo! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Spremljali smo jo v šovu Ljubezen po domače, sedaj pa je na plan pricurljala vest, da je sodelovala tudi pri ustvarjanju nove slovenske serije, o kateri se bo še zelo veliko govorilo. In ne, tokrat se na snemanju ni mudila v vlogi statistke!

Sentya Tiya Awbell je kreativna na različnih področjih. Morda niste vedeli, a pohvali se lahko z informacijo, da je pomemben del zasedbe ustvarjalcev serije Gospod profesor. A novopečena mamica pri seriji ni sodelovala kot igralka, pač pa kot vodja statistov. Vas zanima, kakšne spomine ima na snemanje?

»Moja izkušnja kot vodja statistov pri seriji Gospod profesor je zelo pozitivna, edinstvena in za to sem hvaležna tako produkciji, kot celotni ekipi. Spomnim se, da sem hodila na delo zgodaj zjutraj in vsak dan z veseljem pričakala statiste, saj sem vedela, kakšen super snemalni dan je pred nami/njimi,« je Sentya pojasnila za portal njena.si.

In kako je vse skupaj potekalo? »Jaz sem statistom razložila protokol in pravila, najboljši del pa je bil, ko smo jim z režiserji oz. njihovimi pomočniki dodelili vloge. Mislim, da je vsak izmed njih užival v svoji vlogi, povem pa lahko tudi to, da sem imela nekaj izjemnih statistov, naravnih talentov in odgovornih posameznikov, ki že zdaj segajo po zvezdah. Komaj čakam, da jih vidim,« je še dejala za omenjeni portal.

Nova serija POP TV Gospod profesor (foto: POP TV)

Foto: POP TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals