Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Skrivnost razkrita: Jan Knez hiti k svoji ljubezni, ki živi na Irskem

Objavljeno

V redu

Tekmovalec šova Kmetija bi svojo partnerko moral obiskati že decembra, a je zbolela za koronavirusom.

Jan Knez je v teh dneh do ušes nasmejan. A ne le, ker se z avtodomom odpravlja na potovanje, pač pa, ker ga na cilju čaka njegova dolgoletna srčna izbranka, s katero se zaradi razmer nista videla že pol leta.

»Potujem v Dablin k moji dragi, namen sva sicer imela že decembra, saj sva si želela skupaj dočakati novo leto, vendar je zbolela za covidom-19. Na srečo ni bilo potrebe po hospitalizacij. Komaj čakam na snidenje, saj sva se nazadnje videla preden sem odšel v šov Kmetija. Sedaj bova lahko malo več časa skupaj. Sprva sva načrtovala, da se bova odpravila malo na potep po Angliji, a bova zaradi razmer kakršne so, ostala raje kar doma pri njej in v državi Irski. Ostati nameravam tri tedne, tudi to bo fenomenalno, saj bova imela več časa zase,« je za portal njena.si pojasnil Jan, ki bo v naslednjih tednih sicer zelo pogrešal svojega srnjačka Miška, a bo hkrati pomirjen, saj ve, da je v izbranem varstvu v dobrih rokah.

Foto: Pop TV

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals