Domov Zabava Takšno resnico je Sonja Plešnar razkrila o Nataši Masten! To vas bo...

Takšno resnico je Sonja Plešnar razkrila o Nataši Masten! To vas bo šokiralo …

Kandidatki, ki smo ju gledali v šovu Ljubezen po domače, sta si bili pogosto v laseh.

Tako Sonja Plešnar kot tudi Nataša Masten sta se potegovali za srce Mitja Rusa v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače. Če se za trenutek zdelo, da je Nataši uspelo, pa smo kasneje lahko videli jezo, prepir in solze.

Mitja je ostal v dobrih prijateljskih odnosih s Sonjo, v kakšnem odnosu pa sta (če sploh) sedaj z Natašo, ni znano.

Je pa Sonja za portal 24ur.com povedala, da je z njo ponovno poskušala navezati stike. Želela si je, da bi pustili vse za seboj in v novem letu začeli znova, a se Nataša ni odzvala.

Brez dlake na jeziku je povedala tudi svojo resnico o njej, dejala, da kolikor jo je spoznala, je neke vrste hipohonder. »Ves čas jo nekaj boli, še posebej, če je treba delati,« je pojasnila za omenjeni portal, dodala pa še: »Mene ni strah in ne sram niti ene stvari, niti ene besede, nobenega dejanja, karkoli sem v šovu naredila. Bila sem pristna kot sem v življenju, nikoli nisem lagala, ko pa sem znorela, sem znorela, zaradi tega, ker me je ona pripravila do tega. Ko ni vse tako kot ona vidi, sliši ali pa hoče, je namreč ogenj v strehi. Bog ne daj, da ti poveš svoje mnenje, ker ona ima vedno prav.

Ste tudi vi Natašo videli v takšni luči?

Nataša in Sonja sta si bili pogosto v laseh. (foto: POP TV/VOYO)

Foto: POP TV