Domov Glasba Pevka Alya je spet zaljubljena

Pevka Alya je spet zaljubljena

Zaradi moške družbe pa kar žari …

Naša priljubljena pevka Alya je pred dobrim letom in pol razveselila občinstvo s pesmijo Spet zaljubljena. Alya lahko se pohvali z izidom skladbe tako pri nas in tudi na hrvaškem tržišču (‘Ili s tobom ili sama’). V tem času je slovenska pevka večkrat razveselila tudi Hrvate, saj je s svojo seksi podobo pritegnila pozornost vsakič, ko se je odzvala vabilu na kakšno prireditev pri sosedih. Zagotovo je njeno pojavljanje na estradi pri sosedih vplivalo tudi na splošno popularnost, saj se ogledi omenjene pesmi na YT vrtijo okrog milijona in čez, govorimo o hrvaški in slovenski različici, kar je zagotovo velik uspeh.

Ob izjemnih odzivih na pesem, si je tako Alya zaželela moško družbo, k naslovu Spet zaljubljena to paše.

Da bi poslušalce za letošnji praznik ljubezni obdarila s prav posebno različico, še bolj zaljubljeno verzijo pesmi je k sodelovanju povabila glasbene prijatelje Kvatropirce. Tako je Spet zaljubljena postal duet. Pesem je tako dobila še bolj večno glasbeno podobo, videospot so namreč posneli v romantičnem ozračju gradu Rajhenburg.

Alya žari, zaradi moške družbe, velikih uspehov in pričakovanja praznika ljubezni, ki ga, kot je nedavno povedala, rada praznuje v moški družbi ob dobri hrani in pijači.

Foto: osebni arhiv