Kontaktirajte nas

Zabava

Vau, to pa je nora preobrazba Raseme Begulić iz šova Ljubezen po domače! Poglejte si, kako vitka je sedaj

Objavljeno

V redu

Saj ne boste mogli verjeti svojim očem, uspelo ji je neverjetno.

Zdi se, da je simpatična Rasema Begulić, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, vzela hujšanje zelo resno. Po nekaj mesecih ji je uspelo izgubiti že 20 kilogramov, kot pa je povedala za portal zadovoljna, njena pot še ni končana.

Za hujšanje se je odločila, ko je njena tehtnica kazala 123 kilogramov, ker je sladkorna bolnica, je odvečna teža skrbela tudi njenega zdravnika. Ta ji je dal še dodatno motivacijo, povedal ji je, da če bo uspešno shujšala, ne bo potrebovala insulina.

“Takrat sem se odločila, da grem na dieto, a sem bila tudi že vnaprej jezna nase, ker sem vedela, da mi ne bo uspelo. Že večkrat sem namreč začela hujšati z raznimi dietami, a sem hitro vse dobila nazaj in sem bila tako samo razočarana,« je povedala za omenjeni portal in dodala še: »Izgubiti 33 kilogramov namreč ni kar tako. Potem pa sem se začela pogovarjati s sosedom, ki je osebni trener. S svojim profesionalnim pristopom me je prepričal, da se vpišem v fitnes. Poskusila sem, pa čeprav nikoli v življenju nisem marala telovadbe.”

Rasema je na dobri poti do velike preobrazbe, do cilja ji manjka še deset kilogramov. Bravo!

Foto: POP TV, osebni arhiv Facebook

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals