Vau, to pa je nora preobrazba Raseme Begulić iz šova Ljubezen po domače! Poglejte si, kako vitka je sedaj

<div id="midasWidget__r92"></div>

Saj ne boste mogli verjeti svojim očem, uspelo ji je neverjetno.

Zdi se, da je simpatična Rasema Begulić, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, vzela hujšanje zelo resno. Po nekaj mesecih ji je uspelo izgubiti že 20 kilogramov, kot pa je povedala za portal zadovoljna, njena pot še ni končana.

Za hujšanje se je odločila, ko je njena tehtnica kazala 123 kilogramov, ker je sladkorna bolnica, je odvečna teža skrbela tudi njenega zdravnika. Ta ji je dal še dodatno motivacijo, povedal ji je, da če bo uspešno shujšala, ne bo potrebovala insulina.

“Takrat sem se odločila, da grem na dieto, a sem bila tudi že vnaprej jezna nase, ker sem vedela, da mi ne bo uspelo. Že večkrat sem namreč začela hujšati z raznimi dietami, a sem hitro vse dobila nazaj in sem bila tako samo razočarana,« je povedala za omenjeni portal in dodala še: »Izgubiti 33 kilogramov namreč ni kar tako. Potem pa sem se začela pogovarjati s sosedom, ki je osebni trener. S svojim profesionalnim pristopom me je prepričal, da se vpišem v fitnes. Poskusila sem, pa čeprav nikoli v življenju nisem marala telovadbe.”

Rasema je na dobri poti do velike preobrazbe, do cilja ji manjka še deset kilogramov. Bravo!

Foto: POP TV, osebni arhiv Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice