Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Hrvaška pevka razkrila grozljive podrobnosti o zalezovalcu

Objavljeno

V redu

Iskreno je priznala, da so se dogajale grozne stvari in da jo je bilo zelo strah.

Priljubljena hrvaška pevka Nina Badrić se je vrsto let soočala z zalezovalcem. Ta ji je sledil povsod, bil je na njenem vsakem koraku.

Kot je pojasnila pevka, ga je opazila v prvih vrstah na svojem koncertu že avgusta 2018, nato pa ga je pričela srečevati povsod. Pisal ji je pesmi in prihajal je do njenih domačih vrat.

Kot je povedala za hrvaški Jutarnji list, je bila zelo vznemirjena in prestrašena.

Z zalezovalcem, 57-letnim upokojencem iz Zagreba, se je soočila na kazenskem sodišču v Zagrebu, kjer je med drugim povedala, da je pogosto hodil po njeni ulici, v iste trgovine in da je ves čas pogledoval k njenim oknom. Zapirala je okna, zagrinjala zavese, da je ne bi videl. Ko je nekoč pogledala njegov Facebook profil, se je zgrozila, bil je poln njenih fotografij in pesmi. Kot je še dejala, je bil vrhunec julija in avgusta lanskega leta, ko ga je zagledala, kako na zidu sedi nasproti njene hiše in jo opazuje s steklenim pogledom.

Tožilstvo je zasledovalcu naložilo osem mesecev zaporne kazni in tri leta pogojne.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals