Kontaktirajte nas

Zabava

Lea Bertoncelj iz šova Ljubezen po domače, naredila pred leti tako velik korak

Objavljeno

V redu

Vau, to pa je pogum! Preberite, kam je odšla, ko je imela komaj 21 let.

V šesti sezoni šova Ljubezen po domače spremljamo tudi Lea Bertoncelj, ki se bori za naklonjenost mladega kmeta Jureta Novaka. Da je simpatična Lea zelo zanimivo dekle, smo ugotovili že med gledanjem šova.

Med pogovorom z Leo pa smo ugotovili, da je drzno dekle in da rada sprejema zanimive izzive, ki jih ponuja življenje. Pri komaj 21 letih je sama odpotovala na Kajmanske otoke. »Živela sem pri družini, imela svojo sobo, pazila na tri otroke, jim kuhala, prala, otroke vozila v šolo,« nam je povedala in dodala, da jo je sprva bilo strah oditi v neznano deželo, a je kmalu ugotovila, da je zelo iznajdljiva in potovanje vzela kot veliko in čudovito dogodivščino.

cof

»Hrepenela sem po nečem drugačnem in želela iti iz svoje cone udobja, saj le tako lahko spoznavamo sami sebe in se učimo. Vodila pa me je tudi misel, da ne želim v starosti obžalovati ničesar, da želim svoje življenje doživeti, se prepustiti,« je razkrila. Na Kajmanskih otokih je uživala nekaj mesecev in ker obožuje morje, je bila ta izkušnja nekaj najlepšega, kar je doživela.

»Ljudje tam so zelo prijazni, otok je majhen in čaroben. Ko sem se zjutraj prebudila, sem zagledala Karibsko morje,« je še dodala.

Družina, pri kateri je bivala, je bila zelo prijazna, omogočili so ji celo, da je videla Kanado. Z njimi je tja odpotovala za 14 dni. »Bila sem zelo navdušena in hvaležna, da so me vzeli s seboj in sem tako odkrivala še lepote Kanade,« je zaključila Lea, ki ima na svojo pustolovščino zares lepe spomine.

foto: osebni arhiv

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals