Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Sandi je odraščal v rejniški družini. To je...

Poroka na prvi pogled: Sandi je odraščal v rejniški družini. To je njegova zgodba

Razkril nam je, kakšno je bilo njegovo otroštvo in mladost, o sebi povedal mnogo zanimivega.

Sandi Hribernik prihaja iz vasi Koritno nad Oplotnico. Tam živi že od svojega leta in pol. kot malček je namreč prišel v rejniško družino in ostal v hiši svojih rejnikov vse do danes. 50-letnik zase pravi, da je pošten in zelo čustven človek. Rad ima naravo, živali, rad ima hribe, rad se odpelje na morje.

»Na svoje otroštvo imam zelo lepe spomine, imel sem se res lepo, vsi so me takoj sprejeli. Na vasi sem imel prijatelje, igrali smo se skupaj. Po končani osnovni šoli sem se želel izučiti za kovinarja, a sem moral šolo žal zapustiti, saj ni bilo denarja,« nam je zaupal in povedal, da je rejnik umrl leta 1986, z rejnico ta ostala sama in Sandi je bil primoram poprijeti za vsako delo, ki ga je dobil, da sta lahko skromno živela. Kot pravi, mu ni težko delati, rad pomaga, se hitro uči.

Sandi je pošten, iskren in delaven človek. (foto: osebni arhiv)

»Delal sem tudi v domu ostarelih, za vsako delo sem prijel in še danes me imajo tam vsi zelo radi in se razveselijo mojega obiska,« nam pripoveduje.

Kakšne pa ima spomine na ljubezensko življenje?

»Seveda sem v mladosti imel dekleta,« nam prizna in doda še, da ima tudi sedem let starega sina iz zadnje zveze. Žal s partnerico nista ostala skupaj, je pa Sandi razvil lep odnos s svojo bivšo partnerko in s svojim otrokom in to mu zelo veliko pomeni.

Sandi ima zelo rad naravo. (foto: osebni arhiv)

»Življenje me vsak dan nekaj nauči in ponosen sem, ker sem bogat po srcu in duši,« še doda simpatični ženin, ki trenutno obnavlja hiško, v kateri živi sedaj, po smrti rejnikov sam.

Da je vstopil v šov Poroka na prvi pogled, je bil potreben pogum in Sandi ga ima veliko. Pravi, da ga ničesar ni strah, da sprejme vsak izziv, ki mu ga življenje ponudi, da pa se dobro zaveda tudi, da je šov – le šov.

Sandi obnavlja hišo , v kateri je živel skupaj z rejniki. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Planet TV