Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Sandi je odraščal v rejniški družini. To je njegova zgodba

Objavljeno

V redu

Razkril nam je, kakšno je bilo njegovo otroštvo in mladost, o sebi povedal mnogo zanimivega.

Sandi Hribernik prihaja iz vasi Koritno nad Oplotnico. Tam živi že od svojega leta in pol. kot malček je namreč prišel v rejniško družino in ostal v hiši svojih rejnikov vse do danes. 50-letnik zase pravi, da je pošten in zelo čustven človek. Rad ima naravo, živali, rad ima hribe, rad se odpelje na morje.

»Na svoje otroštvo imam zelo lepe spomine, imel sem se res lepo, vsi so me takoj sprejeli. Na vasi sem imel prijatelje, igrali smo se skupaj. Po končani osnovni šoli sem se želel izučiti za kovinarja, a sem moral šolo žal zapustiti, saj ni bilo denarja,« nam je zaupal in povedal, da je rejnik umrl leta 1986, z rejnico ta ostala sama in Sandi je bil primoram poprijeti za vsako delo, ki ga je dobil, da sta lahko skromno živela. Kot pravi, mu ni težko delati, rad pomaga, se hitro uči.

Sandi je pošten, iskren in delaven človek. (foto: osebni arhiv)

»Delal sem tudi v domu ostarelih, za vsako delo sem prijel in še danes me imajo tam vsi zelo radi in se razveselijo mojega obiska,« nam pripoveduje.

Kakšne pa ima spomine na ljubezensko življenje?

»Seveda sem v mladosti imel dekleta,« nam prizna in doda še, da ima tudi sedem let starega sina iz zadnje zveze. Žal s partnerico nista ostala skupaj, je pa Sandi razvil lep odnos s svojo bivšo partnerko in s svojim otrokom in to mu zelo veliko pomeni.

Sandi ima zelo rad naravo. (foto: osebni arhiv)

»Življenje me vsak dan nekaj nauči in ponosen sem, ker sem bogat po srcu in duši,« še doda simpatični ženin, ki trenutno obnavlja hiško, v kateri živi sedaj, po smrti rejnikov sam.

Da je vstopil v šov Poroka na prvi pogled, je bil potreben pogum in Sandi ga ima veliko. Pravi, da ga ničesar ni strah, da sprejme vsak izziv, ki mu ga življenje ponudi, da pa se dobro zaveda tudi, da je šov – le šov.

Sandi obnavlja hišo , v kateri je živel skupaj z rejniki. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Planet TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals