Domov Zabava Bo sanjski Gregor Čeglaj njen prvi resni fant?

Bo sanjski Gregor Čeglaj njen prvi resni fant?

To je čedna svetlolaska, ki še nikoli ni imela resnega fanta, a se poteguje za srce sanjskega moškega, saj ugotavlja, da je karakterno in vizualno kot ustvarjen zanjo.

Nina Savnik je 21-letna študentka turizma, ki ima jasno izdelano vizijo o partnerju, ki ga želi predstaviti staršem. Ker takšnega moškega doslej še ni spoznala, se ji tudi spuščanje v razmerja ni zdelo smiselno. Nina je tako dekle, ki še nikoli ni imelo resnega fanta, slednje pa ni ravno po godu njenemu očetu, ki jo rad ‘straši’, da bo morala k nunam, če se na tem področju ne bo nič spremenilo.

A kot kaže, so se nedavno tudi Nini zašibila kolena. Ko je po prijavi tudi v živo spoznala sanjskega Gregorja Čeglaja, je namreč ugotovila, da predstavlja moškega, ki ne le izpolnjuje, pač pa celo presega njena pričakovanja.

Nina Savnik

»Iskreno povedano, nisem pričakovala, da bo tudi vizualno tako sanjski. Na začetku, ko sem ga videla, sem ostala kar brez besed, ker nisem vedela, kdo me bo pričakal na rdeči preprogi. Potem pa sem se v nekem trenutku vprašala, ali so ga izdelali po meri zame. Najbolj so me pritegnile njegova simpatičnost, duhovitost in strast do adrenalina. Pa seveda tudi skupna ljubezen do Jana Plestenjaka,« je v klepetu z ustvarjalci šova pojasnila Nina.

Foto: POP TV