BQL predstavljata Na frišno!

BQL se v letu 2020 vračata z novim videospotom in skladbo v novem stilu – NA FRIŠNO.

Kljub trenutnim razmeram, BQL v letošnjem letu napovedujeta izid albuma.

Prihajajoči album bo zajemal tako njune uspešnice, ki jih dobro poznamo kot najbolj predvajanje radijske hite, kot tudi nove skladbe, ki jih bosta predstavila v letošnjem letu.

S pesmijo Na frišno BQL predstavljata tudi za odtenek drugačno podobo tandema. Glasbeno in vizualno osvežena BQL s pozitivno energijo, pridihom zabave in zgodbo o novi in sveži ljubezni napovedujeta napad na nekoliko bolj žurersko območje.

Z novimi skladbami pa načrtujeta tudi nove izzive, pri katerih se jima bodo lahko pridružili glasbeni navdušenci, ki obožujejo petje in njuno glasbo.

BQL sta namreč ambasadorja akcije ČAS, DA ZABLESTIŠ, ki mladim omogoča sodelovanje v enem od njunih glasbenih projektov v prihajajočih mesecih. Čas, da zablestiš omogoča pevcem, ki si želijo sodelovati z njima, da se s posnetkom svojega petja prijavijo in z malo sreče zapojejo z njima v eni od njunih prihodnjih pesmi.

Verjamemo, da bo pesem Na frišno, tako kot njene predhodnice, prinesla veliko pozitive na radijske valove in pred TV ekrane.

Foto: BQL / Nika Records

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com