Domov Glasba Jessie J si močno želi biti mama

Jessie J si močno želi biti mama

Ustvarjalka hitov “Price Tag” vztraja, da bo nekega dne rodila otroka, zato je naredila tudi test plodnosti. 

Na Instagramu je povedala:

“Matere, ki imajo 1 otroka, Matere, ki imajo več kot 10 otrok, Matere, ki so posvojile, Matere, ki so skrbele, Matere, ki tega še niso storile vendar si želijo nekega dne, Matere, ki vedo, da zmorejo, vendar imajo težave, Matere, ki zamrznejo jajčeca, ko je čas, Matere, ki delajo neskončne kroge IVF, Matere, ki so mlajše, Matere, ki so starejše, Matere, ki se še trudijo, Matere, ki pričakujejo, Matere, ki so pravkar postale matere, Matere, ki so izgubile, kjerkoli ste, tako ste MOČNI! Nikoli ne pozabite na svojo moč in ljubezen, ki živi v vas. Moja ljubezen in moja pozitivna, zdravilna, mirna energija se pošilja na vse vas. Ženske so NEVERJETNE! Ljubim VSE, to sem jaz, ko sem bila dojenček. Nekega dne bom tudi sama mati”.

S svojimi oboževalci je delila tudi fotografijo sebe, kot dojenčka.

Mala Jessie J / Foto: Instagram, Jessie J

32-letna pevka, ki naj bi bila v zvezi s Channingom Tatumom, je že pred časom poročala o svoji žalosti, da ne more imeti otroka.

Leta 2018 je na svojem koncertu dejala: “Pred štirimi leti so mi rekli, da nikoli ne bom mogla imeti otrok. Ne govorim vam, da bi se vam smilila, ker sem ena od milijonov žensk in moških, ki so šli skozi to in bodo šli”. 

“To pesem sem želela napisati zase, v svojem trenutku bolečine in žalosti, pa tudi predati se veselju, drugim ljudem podariti nekaj, kar lahko slišijo v trenutku, ko postane res težko. Torej, če kdaj narediš nekaj, če ste to videli ali videli koga, ki je šel skozi to ali je izgubil otroka, prosim vedite, da niste sami s svojo bolečino in pomislila bom nate, ko bom zapela to pesem”.

Foto: SHUTTERSTOCK