Kontaktirajte nas

Glasba

Jessie J si močno želi biti mama

Objavljeno

V redu

Ustvarjalka hitov “Price Tag” vztraja, da bo nekega dne rodila otroka, zato je naredila tudi test plodnosti. 

Na Instagramu je povedala:

“Matere, ki imajo 1 otroka, Matere, ki imajo več kot 10 otrok, Matere, ki so posvojile, Matere, ki so skrbele, Matere, ki tega še niso storile vendar si želijo nekega dne, Matere, ki vedo, da zmorejo, vendar imajo težave, Matere, ki zamrznejo jajčeca, ko je čas, Matere, ki delajo neskončne kroge IVF, Matere, ki so mlajše, Matere, ki so starejše, Matere, ki se še trudijo, Matere, ki pričakujejo, Matere, ki so pravkar postale matere, Matere, ki so izgubile, kjerkoli ste, tako ste MOČNI! Nikoli ne pozabite na svojo moč in ljubezen, ki živi v vas. Moja ljubezen in moja pozitivna, zdravilna, mirna energija se pošilja na vse vas. Ženske so NEVERJETNE! Ljubim VSE, to sem jaz, ko sem bila dojenček. Nekega dne bom tudi sama mati”.

S svojimi oboževalci je delila tudi fotografijo sebe, kot dojenčka.

Mala Jessie J / Foto: Instagram, Jessie J

32-letna pevka, ki naj bi bila v zvezi s Channingom Tatumom, je že pred časom poročala o svoji žalosti, da ne more imeti otroka.

Leta 2018 je na svojem koncertu dejala: “Pred štirimi leti so mi rekli, da nikoli ne bom mogla imeti otrok. Ne govorim vam, da bi se vam smilila, ker sem ena od milijonov žensk in moških, ki so šli skozi to in bodo šli”. 

“To pesem sem želela napisati zase, v svojem trenutku bolečine in žalosti, pa tudi predati se veselju, drugim ljudem podariti nekaj, kar lahko slišijo v trenutku, ko postane res težko. Torej, če kdaj narediš nekaj, če ste to videli ali videli koga, ki je šel skozi to ali je izgubil otroka, prosim vedite, da niste sami s svojo bolečino in pomislila bom nate, ko bom zapela to pesem”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Glasba

Marjetka Vovk iskreno o tem, kaj čuti do Jana Plestenjaka

Objavljeno

V redu

Avtor

Prav lepo je prebrati takšne besede …

Pevka, učiteljica glasbe, članica dua Maraaya, žirantka šova Slovenija ima talent, Marjetka Vovk, se je danes oglasila svojim oboževalcem in jim razkrila, kaj si misli o pevcu Janu Plestenjaku sedaj, ko ga je spoznala.

Jana pred snemanjem pesmi in spota nisem osebno poznala, samo tako, kot ga pozna večina-iz televizije. Ko me je poklical, če bi z njim zapela v duetu, sem isto sekundo rekla JA! Moram reči, da se je v tem kratkem času med nama spletla prelepa glasbena energija,” je zapisala in dodala še zelo lepo fotografijo, ki je nastala med snemanjem njunega prvega skupnega glasbenega projekta.

Danes je premierna izšla pesem V naju še verjamem, oboževalci pa so več kot navdušeni! Tudi nam je zelo všeč. Pa vam?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Bi prepoznali Saša Avsenika na tej fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni glasbenik je dodal zanimivo fotografijo. Bi ga prepoznali?

Glasbenik, harmonikaš in vodja narodno zabavne glasbene skupine Ansambel Saša Avsenika, Sašo Avsenik, je svoje oboževalce razveselil z zelo staro fotografijo. Ta je nastala pred 11 leti, ko so prvič nastopili v Nemčiji in ima zato za člane skupine zelo velik pomen. Na njej pa so skupaj z nemško skupino.

Pred 11 leti smo Ansambel Saša Avsenika prvič nastopilu v Nemčiji Na sliki smo skupaj s skupino Die Geininger.A nas sploh prepoznate?,” je zapisal Sašo Avsenik.

Pa vi, jih prepoznate?

Foto: Facebook/Tine Venko

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Božidar Wolfand Wolf: Tako malo je treba, da smo srečni

Objavljeno

V redu

Avtor

»Najlepše stvari se vselej zgodijo ob pravi osebi,« pravi legenda Božidar Wolfand Wolf, ki po uspešnici ‘Imela sva vse’, predstavlja novo, še bolj energično in zaljubljeno skladbo, Najlepše stvari

»‘Najlepše stvari’ je poklon poklon nežnejšemu spolu in nasploh vsem, ki živijo za ljubezen in pristen dotik,« pravi Wolf, »tako malo je namreč treba v življenju, da smo srečni. Iskren pogled, objem in pa občutek, da veš, da si ljubljen in da ljubiš nazaj.«

Melodijo skladbe je napisal Wolf sam, besedilo Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo pa poskrbel Krešimir Tomec.
»Ista ekipa smo kot pri prvi skladbi in glede na velik doseg, ki ga je imela ‘Imela sva vse’, verjamem, da bo tudi ta segla v dušo ljudem. Izjemno počaščen sem, da lahko počnem, kar počnem, da pojem, da se ljudje na moje pesmi zaljubljajo, poročajo in pišejo zgodbe, katerih del sem potem tudi sam. Glasba je zares en velik objem.«

Vračanje v preteklost

Videospot je delo priznanega mladega režiserja Roka Breznika in njegove ekipe Foto Factory, s katerimi je Wolf sodeloval že pri prejšnji skladbi. Posnet na dveh lokacijah, na gradu Štatenberg in Ptuju, prikazuje zanimivo zgodbo v dveh časovnih obdobjih. V njem nas Wolf popelje nazaj v preteklost, kjer je kot mlad kitarist skozi glasbo izrazil svojo ljubezen … in ta je bila slišana.

Najlepše stvari napisal sem zate,najlepši refren, ko mislil sem nate.Ni lepše stvari, ko me ulovijo tvoje oči.

Foto: Rok Breznik

Pri tem sta mu kot igralca priskočila na pomoč manekenka Neja Prosenjak in glasbenik Peter Kangler, celotno snemanje pa je, po besedah Božidarja, ne glede na to, da je bila ekipa izjemno mlada, potekalo zelo profesionalno.

»Vzdušje je bilo zelo prijetno, veselo in vsi smo se trudili, da bo vse najboljše izpadlo. Vmes smo sicer imeli manjši zaplet, saj smo zaradi neštetih del na cesti izgubili pol ekipe! Povsod so bile ograje, zaprte ceste in kar nekaj časa smo potrebovali, da smo našli pravo pot do centra Ptuja,« še v smehu pove Wolf.

Brez počitka

Wolf je veliko nastopal celo poletje, a navkljub zelo zasedenemu urniku pravi, da ne počiva in da je lepih pesmi malo morje,

»Komaj čakam, da slišite, kaj vse je nastalo v zadnjem obdobju. Zares veliko lepih skladb je in zares se veselim, da se v bližnji prihodnosti srečamo na večjih koncertnih odrih in zapojemo skupaj!«

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO

sidereals