Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 11.5.2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 11.5.2020

“Svoboden/svobodna sem. Pogumno zaupam svoji intuiciji.”

Danes boste želeli ogromno preseči, se naučiti in postati mojster na področju vašega zanimanja.

Glas intuicije bo danes močnejši. Slišali ga boste, če se boste namenili ostati v miru in tišini. Vzemite si nekaj časa za sebe in se odmaknite od vsakdanjega vrveža. Pojdite v naravo in se zlijte z utripom dreves. Z beležko in pisalom v bližini bodite pozorni na uvide, spoznanja in intuitivna sporočila. To so dragocena darila Univerzuma, ki vsakega posameznika podprejo v razvoju  do  mojstrstva  na nekem področju in približajo lastni unikatnosti.

Danes boste radi študirali, analizirali, se ukvarjali z detajli. Zanimala vas bodo velika vprašanja, iskali boste skrita bistva in višjo inspiracijo. Nekako boste verjeli, da vam uvid, intuitivno sporočilo ali novo spoznanje lahko zapolni manjkajoči košček vaše sestavljanke.

Naj dan teče mirno. Ne izsiljujte nikogar in ničesar. Bodite nežni do sebe in ljubeča inspiracija drugim.

Želim vam čudovito potovanje vase.  ❤️ Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

 Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko