Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pevka Danijela je po prekinitvi zveze z Grašom, spregovorila

Objavljeno

V redu

” Vi ste mi pokazali, da se ljubezen res ne preda. Odkar je  pred dvema tednoma izšla nova pesem ‘Ljubav ne odustaje’, neprestano prejemam vaša sporočila o podpori. Hvala vsem, ker ste jo poslušali, gledali, peli, kjer koli že ste pod tem nebom. Hvala 319.626-krat ,’ je zapisala Danijela v zahvalo oboževalcem, ki so ji že vrsto let v veliko oporo. 

Če Danijela resnično verjame, da se ljubezen ne preda, bomo verjetno izvedeli v prihodnosti.
Spomnimo, eden izmed najbolj prijubljenih znanih, ljubezenskih parov, Danijela in Petar Grašo, je svojo ljubezensko zgodbo začel pred več kot dvema desetletjema. Oba estradnika, znana pevca sta svoje privatno življenje uspela obdržati stran od javnosti, le redko sta komentirala svoj odnos, intimo, svoje življenje stran od odra. Pred kratkim pa je kot strela z jasnega udarila vest, da sta se razšla, kar je potrdila tudi Grašova predstavnica za stike z javnostjo. 

O tem Danijela še vedno molči, se je pa zahvalila oboževalcem za podporo ob izidu nove pesmi. To so njeni oboževalci izkoristili in ji tudi sami vrnili lepe misli: ‘Prava ljubezen se nikoli ne preda’ to je čudovita pesem’, ‘nikoli ne izgubite vere v ljubezen, ker je ljubezen čudež in ljubezen ne odneha,’ je le nekaj komentarjevv znak podpore. 

foto: Karmen Oblak

Zanimivosti

Ne boste verjeli, to je na bencinski črpalki počel Borut Pahor

Objavljeno

V redu

Avtor

Predsednik je tokrat objavil fotografijo in pokazal, kaj tudi on počne na bencinski črpalki. Bi lahko verjeli?

Predsednik Slovenije Borut Pahor je že večkrat s svojimi dejanji dokazal, da je lahko tudi zelo preprost človek. In čeprav se zanj ‘spodobi’, da obeduje v priznanih restavracijah, si očitno včasih privošči popolnoma preprost obrok.

Tokrat je to storil kar na bencinski črpalki. Na družbeno omrežje je dodal fotografijo, na kateri je razvidno, da si je privoščil kokakolo iz pločevinke in popečen kruhek.

Sem in tja se seveda prileže tudi svečano kosilo, mnogokrat pa kratke, a slastne malice na črpalki ne bi zamenjal za nič na svetu,” je zapisal poleg in seveda požel mnogo všečkov.

Je tudi vam všeč, da je naš predsednik včasih preprosto on?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Bi šli v Italijo na kosilo z Georgem Clooneyem?

Objavljeno

V redu

Avtor

Imate enkratno priložnost!

Po dveh letih je Geroge Clooney z družino prispel v svojo vilo na jezeru Como v Lombardiji v Italiji. Poleg tega, da je prišel na zaslužene počitnice, je slavni igralec razveselil še s tekmovanjem, na katerega se lahko prijavijo vsi, nagrada pa je seveda druženje z njim in njegovo ženo.

Pandemija koronavirusa je življenje mnogih postavila na glavo, med drugim tudi slavnega hollywoodskega lepotca Georgea Clooneyja, ki je 6. maja praznoval 60. rojstni dan.

Dve leti namreč ni bil v svoji razkošni poletni hiši v mestu Laglio na obali jezera Como, kjer je pogosto preživel več časa kot v ZDA. A ker je bila Italija eno največjih žarišč pandemije, je oskarjevec šele pred kratkim prispel v svojo vilo Oleandra iz 18. stoletja s celo družino, ženo Amal in njunima štiriletnima dvojčkoma, sinom Aleksandrom in hčerko Ello.

Bi šli z njim na kosilo?

Tudi, če se ne poznata, imate za druženje s Clooneyem možnost, saj so na straneh fundacije ‘Omaze’ objavili oglas njegove humanitarne fundacije ‘The Clooney Foundation for Justice’, v katerem vabijo dve osebi, da se z vsemi pokritimi stroški lahko pridružijo slavnemu paru na jezeru Como. Prijavite se lahko do 16. julija, zmagovalce pa bodo razglasili 6. avgusta, čaka vas kosilo s slavnim parom in bivanje v luksuznem hotelu. Gre za akcijo promocije njegove fundacije, ki se bori proti kršitvam človekovih pravic, najbolj zanimivo pa je, da za sodelovanje v prijavah ni treba plačati nobene donacije.

foto: Omaze, Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Princ Harry in Meghan Markle predstavila kraljici hčerko

Objavljeno

V redu

Avtor

Princ Harry in njegova žena, vojvodinja Meghan Markle, sta prejšnji teden postala bogatejša za še enega družinskega člana. Rodila se jim je deklica Lilibet Diana.

Par se zdaj pripravlja na začetek življenja v štiričlanski družini, njun starejši sin Archie pa je zelo vesel prihoda svoje sestre. Dva dni po tem, ko je Meghan rodila v bolnišnici v Santa Barbari, se je kraljevi par javno oglasil, zdaj pa sta novorojeno hčer predstavila tudi kraljici Elizabeti.

Vir blizu para je povedal, da so se slišali in videli prek video klica. Meghan in Harry pa sta bila zelo navdušena in sta komaj čakala, da bosta malo Lilibet predstavila kraljici. Mimogrede, deklica je bila poimenovana v čast kraljice. Lilibet je bil Elizabethin družinski vzdevek. Vendar tuji mediji pišejo, da kraljici menda ni všeč, da so ji dali to ime, ker je prej niso prosili za dovoljenje. Srednje ime je deklica dobila v čast princesi Diani, Harryjevi pokojni materi.

Nigel Cawthorne, avtor knjige “Call Me Diana: The Princess of Wales on Herself'” je za tuje medije povedal, da si Meghan in Harry prizadevata, da bi se njuna hči v živo srečala s kraljico. “Pozorno bom spremljal dogajanje in počakal, da se ZDA premaknejo na zeleno listo Združenega kraljestva, tako da bosta Lilibet in Archieja čim prej lahko odpeljala v palačo in obiskala kraljico” je dejal.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO