Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pevka Danijela je po prekinitvi zveze z Grašom, spregovorila

Objavljeno

V redu

” Vi ste mi pokazali, da se ljubezen res ne preda. Odkar je  pred dvema tednoma izšla nova pesem ‘Ljubav ne odustaje’, neprestano prejemam vaša sporočila o podpori. Hvala vsem, ker ste jo poslušali, gledali, peli, kjer koli že ste pod tem nebom. Hvala 319.626-krat ,’ je zapisala Danijela v zahvalo oboževalcem, ki so ji že vrsto let v veliko oporo. 

Če Danijela resnično verjame, da se ljubezen ne preda, bomo verjetno izvedeli v prihodnosti.
Spomnimo, eden izmed najbolj prijubljenih znanih, ljubezenskih parov, Danijela in Petar Grašo, je svojo ljubezensko zgodbo začel pred več kot dvema desetletjema. Oba estradnika, znana pevca sta svoje privatno življenje uspela obdržati stran od javnosti, le redko sta komentirala svoj odnos, intimo, svoje življenje stran od odra. Pred kratkim pa je kot strela z jasnega udarila vest, da sta se razšla, kar je potrdila tudi Grašova predstavnica za stike z javnostjo. 

O tem Danijela še vedno molči, se je pa zahvalila oboževalcem za podporo ob izidu nove pesmi. To so njeni oboževalci izkoristili in ji tudi sami vrnili lepe misli: ‘Prava ljubezen se nikoli ne preda’ to je čudovita pesem’, ‘nikoli ne izgubite vere v ljubezen, ker je ljubezen čudež in ljubezen ne odneha,’ je le nekaj komentarjevv znak podpore. 

foto: Karmen Oblak

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals