Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rebeka Dremelj vsem priznala, kako je preživela dan

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka in uspešna podjetnica je svojim oboževalcem razkrila, kako je potekal njen dan.

Da ima kljub temu, da še ni javnih nastopov dela čez glavo, je svojim oboževalcem in sledilcem preko družbenega omrežja priznala Rebeka Dremelj.

Objavila je fotografijo, na kateri sedi v avtu, poleg pa je pripisala: “Čisto cel dan sem v avtu, na stotih opravkih, tako da vam samo pošiljam en pozdravček in želim en suuuuper truper ( kot bi rekli Šajana in Sija) teden! Poln optimizma in pozitivnih ljudi!

Mnogi njeni spletni prijatelji pa so opazili, da je videti zares odlično. Popoln make-up, popolna kombinacija oblačil, nakita in dovršena frizura. Da, vse to je Rebeka.

Zakaj je tako zaposlena, ni povedala, ugibamo pa, da morda pripravlja kaj novega in zanimivega. Saj dobro vemo, da je priljubljena nekdanja misica in mati dveh hčera ves čas v pogonu in z dobrimi idejami.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals