Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Lovro sedaj popolnoma spremenjen! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Kdaj takšna nenadna sprememba in zakaj?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani epizodi šova Ljubezen po domače, se je Lovro v tem času, ko je v družbi svoje sosede Mije, zelo spremenil. Mija je že na njunem romantičnem potovanju opazila, da pri zajtrku ni jedel mesa, sama je namreč vegetarijanka že sedem let.

»Saj te noben ne bo več prepoznal, tečeš, rolaš, se potapljaš, vegetarijanec …,« je naštevala Mija. Opazila je, da je Lovro postal v njeni družbi bolj sproščen, bolj nasmejan.

»To, kar dela Lovro, ne delajo niti moji letniki, petdeset letniki, a ne. on kar naenkrat hitro plava, se potaplja … pleše, teče, ne morem verjet,« je iskreno povedala Mija.

Pa se je Lovro res spremenil, ali je bil že prej adrenalinski tip človeka? Kot nam je povedal že pred časom, zanj leta niso ovira za vse tisto, kar si želi in rad počne. Za naš portal je namreč razkril, da ima rad adrenalinske športe, ukvarja se tudi z jadralnim padalstvom in še čim.

»Z jadralnim padalstvom sem se pričel ukvarjati že pred leti in takoj me je pritegnilo. V zraku je človek svoboden, leti kot ptica,« nam je že pred časom razkril. In zagotovo se strinjate, da je lahko za zgled marsikomu, tudi mnogo mlajšemu od sebe.

Mija je ugotovila, da se je Lovro spremenil.

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals