Domov Glasba Billie Eilish se nikoli ni počutila zaželeno

Billie Eilish se nikoli ni počutila zaželeno

Zakaj Billie Eilish vedno nosi ohlapna oblačila? 

Billie Eilish se je v zadnjih mesecih polarizirala. 18-letnica je v šovu drugačna kot večina mladih žensk. Njena glasba zveni edinstveno, njena pričeska se upira kakršni koli primerjavi, njen slog se osredotoča na priložnostne in vrečaste, ne pa tesne in seksi. Pevka je v intervjuju za britanski “GQ” zdaj pojasnila, zakaj oblači tako, kot se oblači.

Rekla je: “Zdaj bom vrgla bombo. Nikoli se nisem počutila zaželeno. Mojim bivšim prijateljem mi nikoli ni uspelo dati občutka, da sem v redu. V mojem življenju igra veliko vlogo, da sem vedno imela občutek, da sem zaželjena. Oblečem se tako, kot da ne razmišljam o drugih ljudeh. Mislim na vse in vsakogar. Kdo bi lahko presojal o mojem telesu, njegovi obliki in velikosti? Toda to ne pomeni, da se nekega jutra ne bom prebudila in se odločila, da bom oblekla zelo oprijete obleke. Vse je odvisno od tega, kako se počutim”.

Petkratna dobitnica grammyja se je vedno borila z zavrnitvijo svojega telesa, nikoli si ni bila všeč. Šele maja je izdala kratek film ravno o tem, in javno to vsem priznala. Billie Eilish se posebej boji, da je ne bi več videli kot žensko. V pogovoru z revijo “GQ” je nadaljevala: “Včasih se oblečem kot fant. Včasih se oblečem kot puhasto dekle. In včasih se počutim ujeto v osebi, ki sem jo ustvarila. Bojim se, da me ljudje ne bodo več videli kot žensko”.

Foto: SHUTTERSTOCK