Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 11.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 11.6.2020

“Prisotnost vsakega izmed nas na tem planetu koristi tudi drugim s prinašanjem in izražanjem edinstvene nadarjenosti in talentov.”

Dobro jutro vsem najzgodnejšim, vsem pa en lep dober dan!

Najbolj se nam bosta danes obrestovali naši kreativnost in ustvarjalnost. Prav preko naše ambicije in komunikacije z drugimi lahko uspemo uresničiti naše največje sanje in z njimi celo dobro zaslužiti. 

Danes bomo imeli velike sanje in pričakovanja. Po dolgotrajnem trudu in boju z vsemi mogočimi preprekami (denarnimi, zakonodajnimi,..) nam bo uspelo. 

Vsi tisti kemiki, fiziki, biologi, matematiki, zdravniki, naravovarstveniki…, ki se ukvarjate z znanstvenimi raziskavami, vaše odkritje danes lahko pomaga celotnemu človeštvu. Morda kdo prav danes odkrije kakšno zdravilo in z njim ogromno zasluži. 

Ostali, ki imate prav tako velike sanje, pa danes ambiciozno komunicirajte o svojih načrtovanih podvigih. Vaše unikatne storitve in izdelki so čisto nekaj posebnega. Z njimi osrečujete sebe in druge in zato boste z njimi lahko veliko zaslužili. 

Na vaše uresničene sanje!

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko