Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Je Beyonce zbolela za tesnobo?

Objavljeno

V redu

“Moja hči ni anksiozna, le noro zaljubljena,” jo brani mama.

V zadnjih dneh se je na družbenih omrežjih razširila novica, da se slavna pevka spopada z tesnobo. Špekulacije so se začele po tem, ko jo je mož Jay-Z na košarkarski tekmi večkrat rahlo potrepljal po nogah, nekateri pa so to razlagali kot njegov način pomiritve. Izmenjava zakonske nežnosti ali kaj drugega je že dobila slabšalno ime “Jayonce trepljanje noge”.

Ko si slaven, kot sta Beyonce in njen mož Jay-Z, se vsaka beseda, izraz obraza in gibanje pogleda skozi povečevalno steklo. Tako so oboževalci lastnice več grammyjev med nastopajočimi videli veliko več v njunih izmenjavah nežnosti z možem. Par je ta vikend namreč užival v košarkarski tekmi med Brooklyn Nets in Milwaukee Bucks v Barclays Center v Brooklynu.

Večina prič si je to razlagala kot izraz bližine, nežnosti dolgoletnih zakoncev, poročena sta več kot deset let in sta starša treh otrok, a v teh dneh je slišati različne komentarje in druga mnenja. Po njihovem mnenju je Jay-Z to storil zato, da bi nekako umiril svojo ženo, ki naj bi že nekaj časa trpela zaradi t.i. socialne tesnobe torej se v množici ljudi ne počuti dobro.

Beyonce in Jay-Z še nista spregovorila, najverjetneje zato, ker menita, da je špekulacija navadna neumnost, a se je zato odzvala pevkina mama Tina. Gospa Knowles je v nedeljo na svojem Instagramu zapisala: “Ko imaš nekoga rad in ti je všeč, se ga samo želiš dotakniti! Z Richardom se vedno dotakneva, četudi so to samo najine noge! Da !! To počneš! Za tiste, ki ne razumejo, poskusite, včasih pa deluje. Človeški. dotik je način, kako ostaneš povezan! «je Beyonceina mama jezno odgovorila na ugibanja o bolezenskem stanju njene hčerke.

foto: USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Jasna Kuljaj pokazala svoje telo v kopalkah

Objavljeno

V redu

Avtor

Opogumila se je in na družbeno omrežje dodala fotografijo, ki kaže njeno postavo …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj se zelo rada oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat je svoje sledilce in oboževalce razveselila z lepo fotografijo, na kateri je v kratkih hlačah in zgornjemu delu kopalk. Fotografija je nastala ob morju, Jasna pa je razložila, da je: »prvič letos.«

S fotografijo je pokazala svojim spletnim prijateljem, da je v odlični formi in da ima zelo lepo postavo. Več kot očitno je, da je pripravljena za vroče poletje.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj je prejela takšno pismo in takoj ukrepala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zapisala je, da je prejela pismo in takoj izpolnila željo. Pa ne le to, naredila je pravo presenečenje …

Priljubljena slovenska pevka, nekdanja misica in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je ponovno dokazala, da je zelo srčna oseba. Prejela je pismo medicinske sestre in se nanj takoj odzvala. Priredila je pravo presenečenje in s to lepo gesto razveselila pridne delavke, ki nesebično pomagajo drugim.

Dobila sem mail medicinske sestre, ki dela v Covid ekipi in sem se zelo zamislila. Pisala je, kako delajo 12 urne turnuse, kako so velikokrat utrujene, kako se včasih kopja lomijo na njihovih plečih, kako so pacienti včasih nepotrpežljivi in nesramni ( o jaaa, verjamem) , kako so tudi one mame, žene, gospodinje in, kako so ugotovile, da so pravzaprav NEPREMAGLJIVE. Zapisala je tudi, da če imamo kake testerčke Differo parfuma, da bodo zelo vesele, ker bodo potem tudi one dišale nepremagljivo. Takoj sem poklicala Andrejo in že ko sem samo izustila- hej, a bi midve …. , je ona v isti sapi odgovorila- seveda! Pa smo v parih dneh vse organizirale in jih šle presenetiti. Pa ne samo s testerčki parfumov. Z malico iz Sendvičarne ( hvala), s paketom polnim darilc, predvsem pa z dobro voljo in pesmijo ŽENSKA. Zelo so bile vesele, presenečene in res, ko sem se vozila domov z Jesenic v Brežice, sem bila malo utrujena a hkrati izpolnjena, ker sem nekomu polepšala dan. In se jim zahvalila v imenu vseh nas za vse, kar počno. Tokrat jih je bilo le 22. A naša nepremagljiva zahvala je namenjena vsem. Pozabljamo na malega človeka, medtem ko smo preobremnjeni z gledanjem na svojo rit. HVALA!,” je Rebeka razložila celotno zgodbo na svojem Instagram računu in dodala tudi nekaj fotografij.

Bravo, Rebeka!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nina Osenar drugič noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je fotografijo, na kateri je razgalila svoj nosečniški trebušček …

Nekoč priljubljena slovenska voditeljica Nina Osenar je po rojstvu svojega prvorojenca Marlona ostala skrita očem javnosti. Umaknila se je in pričela uživati materinstvo ter ljubezensko razmerje s športnikom, hokejistom Dejanom Kontrec.

Simpatična temnolaska se zelo poredko oglasi tudi preko družbenih omrežij, njena zadnja fotografija, ki jo je objavila pred kratkim, pa je sprožila val ugibanj. Nina je namreč dodala fotografijo, na kateri ponosno kaže nosečniški trebušček, poleg pa je dodala še moder srček. Seveda so ji mnogi čestitali, prepričani, da je že drugič noseča.

Sama te novice ni potrdila, zato lahko le ugibamo. Ali je noseča ali pa je pač objavila lep spomin na prvo nosečnost.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO