Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lea Sirk iskreno o tem, kaj danes obžaluje

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka je spregovorila o svoji preteklosti, povedala je, da se je njeno življenje obrnilo popolnoma drugače kot je sprva načrtovala.

Da želi postati pevka, je priljubljena Lea Sirk odkrila šele med šolanjem v Ženevi, kamor je odšla že pri rosnih 17-ih letih. Simpatična Primorka je namreč predčasno zaključila gimnazijo in se zelo ambiciozno vpisala tudi na študij v Ženevi, kjer je študirala flavto. Sprva si je namreč želela postati flavtistka, a je že med študijem začutila željo po petju in po poučevanju otrok ter odraslih.

O svoji karieri je obširno spregovorila v intervjuju za Ljudsko univerzo Koper. Posnetek intervjuja je objavila tudi na svojem Instagram računu, pogledate pa si ga lahko spodaj.

Nekateri se rodijo z željo, da bi bili vse in še več. Veliko je vztrajnih, pa mogoče nimajo možnosti, da bi se razvijali v smer, ki jim je všeč. So pa tudi taki, ki se bojijo izbrati napačno pot. In tu je nastopila tematika mojega intervjuja.

Napačnih izbir ni. So samo prave.
Bodite pogumni in se lotite tega, kar vas bo peljalo do poklica, ki vas bo polnil. Vsako minuto in sekundo vašega dragocenega življenja,
” je še zapisala poleg objave na družbenem omrežju.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals