Domov Zanimivosti Lea Sirk iskreno o tem, kaj danes obžaluje

Lea Sirk iskreno o tem, kaj danes obžaluje

Priljubljena pevka je spregovorila o svoji preteklosti, povedala je, da se je njeno življenje obrnilo popolnoma drugače kot je sprva načrtovala.

Da želi postati pevka, je priljubljena Lea Sirk odkrila šele med šolanjem v Ženevi, kamor je odšla že pri rosnih 17-ih letih. Simpatična Primorka je namreč predčasno zaključila gimnazijo in se zelo ambiciozno vpisala tudi na študij v Ženevi, kjer je študirala flavto. Sprva si je namreč želela postati flavtistka, a je že med študijem začutila željo po petju in po poučevanju otrok ter odraslih.

O svoji karieri je obširno spregovorila v intervjuju za Ljudsko univerzo Koper. Posnetek intervjuja je objavila tudi na svojem Instagram računu, pogledate pa si ga lahko spodaj.

Nekateri se rodijo z željo, da bi bili vse in še več. Veliko je vztrajnih, pa mogoče nimajo možnosti, da bi se razvijali v smer, ki jim je všeč. So pa tudi taki, ki se bojijo izbrati napačno pot. In tu je nastopila tematika mojega intervjuja.

Napačnih izbir ni. So samo prave.
Bodite pogumni in se lotite tega, kar vas bo peljalo do poklica, ki vas bo polnil. Vsako minuto in sekundo vašega dragocenega življenja,
” je še zapisala poleg objave na družbenem omrežju.

Foto: Facebook