Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Petar Grašo ujet z blondinko

Objavljeno

V redu

Malo je že potihnilo od razhoda dolgoletnih ljubezenskih partnerjev, slavnih pevcev Danijele in Petra Graše. Tudi ugibanja o Slovenki, ki naj bi mu ukradla srce so se polegla.

A blondinka na sliki ji je močno podobna. Na prvi pogled bi lahko rekli, da gre za vinsko strokovnjakinjo Sonjo Erčulj. Podobna postava, lasje, nasmeh. A temu ni tako čeprav je podobnost očitna, s Petrom Grašo se po Splitu sprehaja njegova pevska kolegica Jelena Rozga.

Takoj so se pojavili zlobni komentarji, da se Grašo preseda z ene pevke skupine Magazin na drugo. Obe, tako Danijela Martinović kot Jelena Rozga sta kariero začeli kot pevki v omenjeni skupini katere oče je znani Tonči Huljić.

Ali gre za prijateljski sprehod, morda priprave na nastop na Splitskem festivalu ali za kaj več, bomo zagotovo izvedeli kmalu. Glede na fotografijo, Jeleni druženje zelo odgovarja, nasmejana in razpoložena očitno uživa, medtem, ko Grašo le mrko gleda.

foto: Instagram

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals