Tanja Ribič šokirala s svojim razkritjem! Kaj se dogaja?

<div id="midasWidget__r92"></div>

Tudi sama je imela hudo borbo …

Priljubljena slovenska pevka in igralka Tanja Ribič je tokrat s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimiv posnetek ter ugotovitve. Kot je znano, je Ribičeva velika zagovornica zdravega načina življenja, zato seveda spremlja različne teme in dogajanja, ki se tega tičejo.

»Tale pesek, ki nas zasuva, ki ga brišemo z avtomobilov, oken, vseh predmetov , rdečkasto rjave barve, ki ga resignirano jemljemo za samega po sebi umevnega, sem sama nabrala in ga nastavila magnetu. Nabrani prah je kar skočil na magnet. Dala sem ga na analizo in do danes nobenih rezultatov! Zato pa POZOR! Prilagam povezavo do videja, kjer g. Mirnes Ajanović objavlja rezultate narejene v laboratoriju v Tuzli na pobudo in finančno podporo Lljudskega kriznega štaba. Rezultati so GROZLJIVI! Naredili so namreč primerjavo med pravim saharskim peskom in tem peskom, ki se pojavi pri nas in ga enako imenujemo. Ta “naš” vsebuje mnogo mnoogo več težkih kovin in npr kar 728x več aluminija! je zapisala in s svojim zapisom mnoge šokirala. Pojasnila pa je tudi, da je pred časom tudi sama imela hude borbe zaradi zdravja.

»Mogoče se še kdo spomni moje borbe s težkimi kovinami. Mojih raziskovanj in ččenj. To je bil moj začetek osveščanja. Pred desetimi leti, ko sem iskala razlog moje izčrpanosti. V sebi sem imela izjemno prekoračene normalne količine težkih kovin. Hodila sem od inštituta JŠ, do nevrologov… Redki so vedeli kaj povedat o tem. Kot da je to tabu tema. Samo za osnovno informacijo, ne hitro- težke kovine so lahko vzrok avtouimunim boleznim, Alzheimejjevi bolezni, alergijam… Kaj ne opžamo zadnja leta izjemno naraščanje le-teh?? je še dodala.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice