in

Ana Roš Stojan ponosno zapisala takšne besede

Ena najboljših svetovno znanih kuharskih mojstric je sklenila, da svoji ekipi zapiše nekaj besed …

Znana slovenska kuharica Ana Roš Stojan je ponovno dosegla zavidljiv rezultat. Hiša Franko se je uvrstila med 50 najboljših restavracij na svetu. Ob tem veličastnem dogodku pa je Roš Stojanova sklenila, da o svoji ekipi zapiše nekaj besed.

»2024 je že osmo leto zapored uvrstitev Hiše Franko med 50 najboljših restavracij na svetu. Joj! Ko pomislim, da je na svetu približno 23 milijonov restavracij in da je Hiša Franko v osupljivi, a odmaknjeni dolini Soče, ki je za večino ljudi, tudi tistih, ki glasujejo, tako daleč, v Sloveniji, ki je večina ljudi ne more postaviti na zemljevid sveta, moram kar naprej ponavljati bravo ekipa! In še enkrat bravo, ker smo pred nekaj meseci prejeli tretjo rdečo in eno zeleno Michelinovo zvezdico v treh letih,« je zapisala na družbenem omrežju Instagram.

»Pride čas, ko moraš biti preprosto ponosen. Zato bravo in hvala vsem dekletom in fantom Hiše Franko, hvala Svitu in Evi Klari za potrpežljivost, hvala Urbanu, da mi tako predano stoji ob strani, tudi ko sem utrujena in na dnu. To je del igre,« je dodala in prejela številne všečke.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: facebook.

Jerneja po eksperimentu zapustila Slovenijo. To je razlog

Indira Ekić ponovno navdušila: razkrila je spol otroka