Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 11.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 11/07/2020

“Ne predaj moči v roke drugim ljudem. Ti izberi zase.” Tjaša Dorelay

Dobro jutro, dober dan, vikend je pred nami, mnogo nas je dela prostih. Vsi pa si lahko naredimo en super dan z vpogledom v dnevni vpliv števil. 

Celodnevni vpliv povečuje občutljivost, sanjavost, domišljijo. Veliko ljudi nas bo, bolj kot običajno, odnašalo v druge svetove, uživali bomo v pohajanju nekje med oblaki v svojih kokonih in se prepuščali vetru vsemirja. Najbolje naredimo, da se že zjutraj odločimo, da vse navdihe, uvide, ideje, ki jih danes prejmemo na naših potovanjih vase, zapišemo in jih nato čim več udejanimo. So le naši in zato za nas pravi. Če jih upoštevamo, se zagotovo premaknemo v pravo smer. Današnji dan namreč zahteva organizacijo, red, strukturo, pravila, gradnjo temeljev, akcijo, delo, premike. Na kateremkoli področju bomo naredili korak naprej, pa naj se nam zdi še tako majhen in nepomemben, nam bo v prihodnje le-ta prinesel varnost in stabilnost. In tudi druge nagrade. 

Kar se tiče ljubezni, bomo danes gledali skozi rožnata očala in zna se zgoditi kakšna napačna izbira. 

Pri denarju in ostalih materialnih, poslovnih odločitvah je pomembno zaupati svoji intuiciji in dobri presoji. 

Na splošno bomo intuitivne ideje udejanjali s strastjo, močjo, pogumom in magnetizmom. Iz življenja bomo želeli narediti največ, kar se da. 

Naj je glas intuicije tako glasen, da bodo “bolela” ušesa.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com