Numerološka usmeritev dneva – Torek, 11. 8. 2020

<div id="midasWidget__r92"></div>

Dobro jutro vsem najzgodnejšim, vsem pa en prav lep dober dan!

»Razprite roke, da objamete svoje sanje. Te so ravno tako del narave, kot so drevesa, živali in sončni vzhodi in zahodi. Tudi njim namenite enako spoštovanje.«

Današnji dan bo bolj nemiren in dinamičen. Namenjen je spremembam in gibanju, samostojnosti in neodvisnosti. Želja po svobodi bo zelo močno izražena. Dan nas bo obdaril z močnejšo intuicijo, naša domišljija bo vzbrstela, prebudil se bo čut za estetiko in prefinjenost. Povečalo se bo zanimanje za tehnične novitete.

Zaželeli si bomo radostnih doživetij in druženj, kot so pikniki, rojstnodnevne zabave, prijetna kosila in večerje, krajši ali daljši izleti. Z velikim veseljem, pričakovanji in skrbnostjo bomo pripravljali tovrstne dogodke in potem uživali ob dobri družbi, hrani, pijači, v prijetnem ambientu. Tudi pohajkovanja po mestnih ulicah in drevoredih bodo imela poseben čar, še posebej, če bomo zavili v kakšno galerijo, muzej, na grad in se prepustili umetniškim stvaritvam in razgledom nad mesti. Danes naj poje srce.

Število dneva 11 je sicer neugodno, saj prebuja velike sanje in pričakovanja, ki se največkrat sprevržejo v razočaranja in težave. Število 1 v bioritmu pa nam daje stabilnost in moč ter sposobnost, da jih na koncu rešimo. Življenje bomo znali organizirati tako, kot si želimo. Ne utrujajmo okolice s perfekcionizmom. Če bomo premagali strahove in negotovost, lahko z delom in z disciplino dosežemo velike uspehe danes.

Z osebno karizmo in magnetizmom bomo pritegnili najrazličnejše ljudi. To sta tudi največja razloga za napačno izbiro partnerja. Upoštevati je potrebno tudi razum.

Kar se tiče denarja, zaupajmo svoji intuiciji danes.

Pri delu bomo uspešni, če bomo ustvarjalni in pristopali k obveznostim na svoj, poseben način. Veliko bolj kot na druge, bomo osredotočeni nase. Iz življenja bomo želeli izvabiti največ, kot je mogoče.

Po čem nam srce iskreno hrepeni? Poskrbimo, da bo naše življenje ustrezalo našim resničnim interesom. Pa lep dan!

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice