Šok: Caitlyn Jenner po spremembi spola ‘razpada’?

Caitlyn Jenner se je javnosti leta 2015 prvič predstavila kot ženska. 70-letna Caitlyn Jenner je bila nekoč Bruce Jenner.

Oče slavnih sester Jenner in mačeha sester Kardashian, je leta skrivaj želela postati ženska, in to je storila leta 2015, ko se je prvič predstavil v javnosti na naslovnici slavne revije Vanity Fair.

Danes vidimo Caitlyn v oblekah, mini majicah, petah in z ličili na obrazu, zato je javnost presenetila, ko se je pred kratkim fotografirala za Instagram in pokazala, kako je videti njen obraz brez kančka ličil.

Caitlyn je namreč preko Instagram računa delila posnetek, s katerim je nagovorila svoje sledilce med karanteno in jim pojasnila, kaj počne ter kako se zaposli. Ker je očistila že vso hišo, se je lotila še gredic in odstzranila plevel. A njeni oboževalci plevela sploh opazili niso, zgroženi so bili nad videzom njenega obraza. Ker je bila brez ličil, je bil njen obraz v zares slabem stanu in to so ji nekateri brez dlake na jeziku tudi sporočili.

“Poglej svojo kožo, videti je res hudo“, “Razpadaš”, “Razpadaš”, “Topiš se”, “Malo me je bilo strah”, je bilo le nekaj groznih komentarjev, nekateri pa so bili zaskrbljeni in ji rekli, naj poskrbi zase.

Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com