Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Šok: Caitlyn Jenner po spremembi spola ‘razpada’?

Objavljeno

V redu

Caitlyn Jenner se je javnosti leta 2015 prvič predstavila kot ženska. 70-letna Caitlyn Jenner je bila nekoč Bruce Jenner.

Oče slavnih sester Jenner in mačeha sester Kardashian, je leta skrivaj želela postati ženska, in to je storila leta 2015, ko se je prvič predstavil v javnosti na naslovnici slavne revije Vanity Fair.

Danes vidimo Caitlyn v oblekah, mini majicah, petah in z ličili na obrazu, zato je javnost presenetila, ko se je pred kratkim fotografirala za Instagram in pokazala, kako je videti njen obraz brez kančka ličil.

Caitlyn je namreč preko Instagram računa delila posnetek, s katerim je nagovorila svoje sledilce med karanteno in jim pojasnila, kaj počne ter kako se zaposli. Ker je očistila že vso hišo, se je lotila še gredic in odstzranila plevel. A njeni oboževalci plevela sploh opazili niso, zgroženi so bili nad videzom njenega obraza. Ker je bila brez ličil, je bil njen obraz v zares slabem stanu in to so ji nekateri brez dlake na jeziku tudi sporočili.

“Poglej svojo kožo, videti je res hudo“, “Razpadaš”, “Razpadaš”, “Topiš se”, “Malo me je bilo strah”, je bilo le nekaj groznih komentarjev, nekateri pa so bili zaskrbljeni in ji rekli, naj poskrbi zase.

Posnetek si lahko pogledate spodaj.

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Igralka razkrila, kaj se bo dogajalo v nadaljevanki Najini mostovi

Objavljeno

V redu

Avtor

Prihaja nova sezona in slovenska igralka je delila nekaj novosti …

Slovenska igralka Gorka Berden prihaja v nadaljevanko Najini mostovi, ki se je dodobra zasidrala v srca slovenskih gledalcev. Nestrpno že pričakujejo novo sezono, ta bo prvič na sporedu 1, marca, v ponedeljek. Kot smo že pred časom sporočili ustvarjalci nadaljevanke, pa se z novo sezono obeta tudi nekaj novosti, spletk in zasukov, ki jih najbrž ne pričakuje nihče.

O tem je spregovorila tudi Gorka Berden, ki je razkrila, da v nadaljevanko prihaja nov lik, odvetnica Patricija.

»Z novo sezono serije Najini mostovi prihaja nov lik- Patricija.
Patricija je pravniška odvetnica.
Bo Patricija na strani dobrih ali slabih?
Bo Patricija našla pravo pot ( v Vipavo?)
Bo za to uporabila pravo?
Bo kdaj prišla tudi na kakšno zabavo?
Ali bo samo postopala pred sodiščem?,
« je zapisala.

Prav res že nestrpno čakamo nadaljevanja!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Junak resničnostnega šova tragično preminil

Objavljeno

V redu

Avtor

Imel je komaj 31 let …

Hrvaški mediji poročajo o tragični smrti komaj 31-letnega junaka resničnostnega šova Ljubezen na vasi, Josipa Vodička, ki je preminil letošnjega januarja.

»Samo zaspal je. Ko je prišla prva pomoč, so ga trije zdravniki poskušali rešiti, a brez uspeha. Sumimo, da ga je izdalo srce, a obdukcije ne bo,« je povedal njegov oče Damir.

Josip je bil zelo priden in delaven, bil pa je tudi strastni motorist.

Bil je oče sedemletnega sina

»Bivša žena in jaz sva se sporazumno ločila leta 2016, zaradi različnega pogleda na življenje. Enostavno so se najine poti razhajale,« je nekoč povedal. Za sabo je pustil sedemletnega sina, za katerega je dejal, da je njegova največja sreča in bogastvo.

Zadnji del serije je bil namenjen njemu

Tako tekmovalci kot tudi ustvarjalci resničnostnega šova Ljubezen na vasi, so bili pretreseni nad nenadno smrtjo tekmovalca. Posvetili so mu del zadnje epizode, ki se je odvil v črno belih posnetkih.

Kot še poročajo mediji, naj bi se Vodičko v šovu tudi zaljubil in sicer v Martino Serdar, ki pa je bila izbranka drugega kmeta, Josipa Tratnjaka. Tako Vodičko kot tudi Tratnjak naj bi se zaljubila v isto dekle. Vodilko je dejal, da ljubezen pač ne izbira, a usoda je naredila svoj konec …

Foto: RTL

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila prvo nosečniško fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ugibanj je konec, Tanja Žagar je noseča.

Priljubljena slovenska pevka in mamica sinčka Karla, Tanja Žagar, je danes sklenila, da prekine številna ugibanja o nosečnosti. Zapisala je, da je danes pravi dan, ko razkrije, da pod srcem nosi dojenčka.

“Danes pa je pravi čas, ko vam pozdravčke in veliko dobre volje pošiljava v dvoje.👣In tudi to malo srčece, ki raste v meni je razlog, zakaj kljub vsemu v lanskem letu meni bilo lepo je.😉🌞😄 Zdaj si pri nas neskončno poletja želimo, da našega Karla z bratcem ali sestrico razveselimo.,« je zapisala nasmejana pevka in objavila čudovito nosečniško fotografijo, na kateri žari od sreče. Seveda so se takoj usuli številni komentarji in čestitke njenih sledilcev in oboževalcev.

Ali bo mali Karlo dobil bratca ali sestrico, ni razkrila, je pa namignila, da bo novi družinski član na svet prijokal v poletnih mesecih.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nina Pušlar s svojo skladbo Ni ona retro

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO