Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Šok: Caitlyn Jenner po spremembi spola ‘razpada’?

Objavljeno

V redu

Caitlyn Jenner se je javnosti leta 2015 prvič predstavila kot ženska. 70-letna Caitlyn Jenner je bila nekoč Bruce Jenner.

Oče slavnih sester Jenner in mačeha sester Kardashian, je leta skrivaj želela postati ženska, in to je storila leta 2015, ko se je prvič predstavil v javnosti na naslovnici slavne revije Vanity Fair.

Danes vidimo Caitlyn v oblekah, mini majicah, petah in z ličili na obrazu, zato je javnost presenetila, ko se je pred kratkim fotografirala za Instagram in pokazala, kako je videti njen obraz brez kančka ličil.

Caitlyn je namreč preko Instagram računa delila posnetek, s katerim je nagovorila svoje sledilce med karanteno in jim pojasnila, kaj počne ter kako se zaposli. Ker je očistila že vso hišo, se je lotila še gredic in odstzranila plevel. A njeni oboževalci plevela sploh opazili niso, zgroženi so bili nad videzom njenega obraza. Ker je bila brez ličil, je bil njen obraz v zares slabem stanu in to so ji nekateri brez dlake na jeziku tudi sporočili.

“Poglej svojo kožo, videti je res hudo“, “Razpadaš”, “Razpadaš”, “Topiš se”, “Malo me je bilo strah”, je bilo le nekaj groznih komentarjev, nekateri pa so bili zaskrbljeni in ji rekli, naj poskrbi zase.

Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals