Connect with us

Zanimivosti

Šok: Caitlyn Jenner po spremembi spola ‘razpada’?

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Caitlyn Jenner se je javnosti leta 2015 prvič predstavila kot ženska. 70-letna Caitlyn Jenner je bila nekoč Bruce Jenner.

Oče slavnih sester Jenner in mačeha sester Kardashian, je leta skrivaj želela postati ženska, in to je storila leta 2015, ko se je prvič predstavil v javnosti na naslovnici slavne revije Vanity Fair.

Danes vidimo Caitlyn v oblekah, mini majicah, petah in z ličili na obrazu, zato je javnost presenetila, ko se je pred kratkim fotografirala za Instagram in pokazala, kako je videti njen obraz brez kančka ličil.

Caitlyn je namreč preko Instagram računa delila posnetek, s katerim je nagovorila svoje sledilce med karanteno in jim pojasnila, kaj počne ter kako se zaposli. Ker je očistila že vso hišo, se je lotila še gredic in odstzranila plevel. A njeni oboževalci plevela sploh opazili niso, zgroženi so bili nad videzom njenega obraza. Ker je bila brez ličil, je bil njen obraz v zares slabem stanu in to so ji nekateri brez dlake na jeziku tudi sporočili.

“Poglej svojo kožo, videti je res hudo“, “Razpadaš”, “Razpadaš”, “Topiš se”, “Malo me je bilo strah”, je bilo le nekaj groznih komentarjev, nekateri pa so bili zaskrbljeni in ji rekli, naj poskrbi zase.

Posnetek si lahko pogledate spodaj.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Luka Basi popolnoma v šoku: razkril je, kaj se je v resnici dogajalo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znani slovenski glasbenik Luka Basi je priznal, da je še vedno v šoku …

Znani in priljubljeni slovenski glasbenik Luka Basi je bil pred kratkim gost na Radiu 1. Tam ga je Denis Avdič popolnoma presenetil.

Kaj se je dogajalo, si lahko pogledate tukaj.

Basi pa je poleg posnetka razkril še, kako se je počutil v resnici.

»Brez besed, v šoku še zdaj. Na kraj pameti mi ni prišlo, kaj mi pripravlja Denis Avdič z ekipo. Mislil sem, da grem na Radio 1 nastopat z bandom, v RESNICI pa so me presenetili in šokirali in najavili največji letošnji koncert, za katerega še nihče ni vedel (niti jaz 100%) no, to pa se je meni odvijalo in pletlo v resnici po glavi je zapisal.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Rosvita Pesek navdušila s takšno objavo. Poglejte, kdo je avtor fotografije

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek je s takšno fotografijo navdušila …

Znana in priljubljena slovenska televizijska voditeljica Rosvita Pesek je s svojimi spletnimi prijatelji delila fotografijo, ki je mnoge navdušila.

»Ljubezen, ki ne zarjavi,« je pripisala poleg, razkrila pa tudi, da je fotografijo posnel njen partner Mitja Ferenc.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Znani slovenski televizijski voditelj se vrača

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Na televizijske zaslone se vrača še en zelo znani slovenski televizijski voditelj in novinar.

Pred kratkim je znani slovenski televizijski voditelj in novinar Luka Svetina sporočil, da je na RTV Slovenija dal odpoved. Takrat je dejal, da je dobil boljšo ponudbo.

“Direktorici sem pojasnil, da so prišli novi, zanimivejši izzivim in sem jih sprejel,« je dejal takrat Svetina. Povedal je tudi, da ostaja v novinarstvu, ni pa razkril, kam odhaja.

Sedaj pa je že znano, da bo po novem del ekipe na Planet TV. Ekipi @PlanetTV se je pridružil @LukaSvetina. Luka, dobrodošel in veliko lepih zgodb!,« so preko platforme X sporočili na Planet TV.

Foto: Facebook, Amanda Gril

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals