Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Luka Dončić je v Ljubljani podpisal najtežjo možno pogodbo

Objavljeno

V redu

Že prejšnji ponedeljek se je v Ljubljani mudila Ameriška ekipa, ki je prišla v Ljubljano zaradi našega košarkarskega asa Luke Dončića. Kljub temu, da so želeli biti malo skriti, jim ni uspelo. Hitro se je tudi razvedelo, da bo Luka z Dallas Maverick podpisal težko pogodbo.

Mark Cuban z ekipo je bil ves čas nasmejan, dobre volje in navdušen nad Ljubljano ter seveda nad tem, da so uspeli doseči dogovor o podaljšanju pogodbe za nadaljnjih pet let s slovenskim košarkarskim superzvezdnikom Luko Dončićem. Gre za najvišjo v zgodovini ligi NBA, ki si jo je prislužil tako mlad igralec, novinec po izteku pogodbe. Petletna pogodba je namreč vredna 207 milijonov dolarjev (175 milijonov evrov) in je po pravilih lige NBA najvišja možna pogodba, ki jo je Dallas sploh lahko ponudil Luki Dončiću in hkrati kot rečeno najdražja pogodba za novinca.

Dallas je ob tej priložnosti v ljubljanskem hotelu Intercontinental pripravil tudi novinarsko konferenco. Povabljeni so bili tuji in domači novinarji, ki so v dobri uri izvedeli marsikaj, tudi iz prve roke. Tehnični suport, avdio & video, virtualni prenos in vse, kar sodi zraven, je v tajnosti pripravljala slovenska ekipa Audire Multimedijske rešitve, ki je navdušila ugledne goste in naročnike. Nam so pa zaupali, da so navdušeni nad ekipo, Luko, saj gre za izjemne profesionalce in simpatične sogovornike.

Foto: Bum novice

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals