Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Hči Miše Molk na las podobna svoji babici

Objavljeno

V redu

Prva dama slovenske televizije, vedno mladostna Miša Molk, je na družbeno omrežje Facebook dodala fotografijo svoje matere. Poleg je zelo lepo in čustveno zapisala: “Hvala mamika Beti, ker si me poslala v življenje.
Tako gibko je in prožno. Kot si bila ti
.”

Oglasili so se mnogi Mišini oboževalci, prijatelji in sledilci ter fotografijo nagradili z všečkom, mnogi pa so jo tudi pokomentirali. Večina se je strinjala, da je Mišina hči Ula Furlan na las podobna svoji babici, Mišini materi Beti.

Tudi vi vidite podobnost? Poglejte si fotografije vseh treh, babice, matere in vnukinje.

https://www.facebook.com/misa.molk31/posts/10158467175444318https://www.facebook.com/misa.molk31/posts/10158463342524318
View this post on Instagram

Spremljala sem vse mogoče preobrate virusov, bolezni, meril, norm, ukrepov pa posledično potem tudi ljudi, stisk, dejanj, pomoči, nepomoči in (ne)razumevanj. Spremljala sem politikantstva in politike – kako se guzijo v razpoke sigurnosti, družbe, svobode, mnenj, kako se spodkopava, čez noč zapravlja, menja, žali, krade, zaostruje, bljuva. Vmes se mi je hotelo.. kričat, jokat, cepetat, postat aktivistka, se preselit nekam pod neko palmo ali hrast, saj je vseeno, it proč, prekinit stik, s svojimi željami, prihodnjostjo, ljudmi in s tem svetom, ki na “vsaki celini” zdaj duši, davi, podtika, drži transparente, nosi maske ali jih meče po tleh, v skret, v morja, saj je vseeno, samo v smeti ne, medtem med prste tlači pisala in v roke pogodbe, na mize neodprte kuverte, pod mize eure in dogovore.. .. In se gre “teater” v medijih, besedah, tudi na protestih, samo v teatru ne, dela družbeno omrežne heroje iz srednje idealnih nazorov in vedenj, vmes pa ustvarja in razvozljava še teorije zarot in resnice. Ne morem. Te dni pa ne morem. Ne spet jokat ali cepetat, ne se spakirat za pod palmo ali hrast. Zdi se, kot da se je v zadnjem mesecu in več (medtem, ko sem jaz imela slane zavozlane lase, knjige v naročju, sonce na ustnicah, v roki enkrat pivo, drugič špricer, v naročju pa kdaj predvsem, če že, žalost zaradi “sebe”) zgodilo toliko, kot da bi več tednov manjkala pri matematiki, francoščini in fiziki v srednji šoli. Na enkrat. Zdaj malo ne vem več, kam vse so se razpotegnile in podivjale politike, ne vem več, koliko žalosti v naročju se mi še da nosti, poleg te, ki kdaj oplazi mene, ne vem več, kako to, da se še vedno in bolj obračunava, ne vem več, koliko laži še lahko najdem v resnicah in koliko resnic kdaj morda zares govori “zarota”. Zato, nič, si pač jemljem vsak dan sproti, s supergami in dežnikom pred vrati, s tamalim kufrom blizu vrat, če me prime. In si želim predvsem, da bi se moje naročje objelo spet v toplino in bi se moje besede zaletavale manj v lastne prste in zobe, ampak raje v kakšne nepoznane tuje. 📷: @enjabrelihphotography 👗: @hm / #hmxme / @lanareports

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals