Connect with us

Zanimivosti

Hči Miše Molk na las podobna svoji babici

Published

on

Prva dama slovenske televizije, vedno mladostna Miša Molk, je na družbeno omrežje Facebook dodala fotografijo svoje matere. Poleg je zelo lepo in čustveno zapisala: “Hvala mamika Beti, ker si me poslala v življenje.
Tako gibko je in prožno. Kot si bila ti
.”

Oglasili so se mnogi Mišini oboževalci, prijatelji in sledilci ter fotografijo nagradili z všečkom, mnogi pa so jo tudi pokomentirali. Večina se je strinjala, da je Mišina hči Ula Furlan na las podobna svoji babici, Mišini materi Beti.

Tudi vi vidite podobnost? Poglejte si fotografije vseh treh, babice, matere in vnukinje.

https://www.facebook.com/misa.molk31/posts/10158467175444318https://www.facebook.com/misa.molk31/posts/10158463342524318
View this post on Instagram

Spremljala sem vse mogoče preobrate virusov, bolezni, meril, norm, ukrepov pa posledično potem tudi ljudi, stisk, dejanj, pomoči, nepomoči in (ne)razumevanj. Spremljala sem politikantstva in politike – kako se guzijo v razpoke sigurnosti, družbe, svobode, mnenj, kako se spodkopava, čez noč zapravlja, menja, žali, krade, zaostruje, bljuva. Vmes se mi je hotelo.. kričat, jokat, cepetat, postat aktivistka, se preselit nekam pod neko palmo ali hrast, saj je vseeno, it proč, prekinit stik, s svojimi željami, prihodnjostjo, ljudmi in s tem svetom, ki na “vsaki celini” zdaj duši, davi, podtika, drži transparente, nosi maske ali jih meče po tleh, v skret, v morja, saj je vseeno, samo v smeti ne, medtem med prste tlači pisala in v roke pogodbe, na mize neodprte kuverte, pod mize eure in dogovore.. .. In se gre “teater” v medijih, besedah, tudi na protestih, samo v teatru ne, dela družbeno omrežne heroje iz srednje idealnih nazorov in vedenj, vmes pa ustvarja in razvozljava še teorije zarot in resnice. Ne morem. Te dni pa ne morem. Ne spet jokat ali cepetat, ne se spakirat za pod palmo ali hrast. Zdi se, kot da se je v zadnjem mesecu in več (medtem, ko sem jaz imela slane zavozlane lase, knjige v naročju, sonce na ustnicah, v roki enkrat pivo, drugič špricer, v naročju pa kdaj predvsem, če že, žalost zaradi “sebe”) zgodilo toliko, kot da bi več tednov manjkala pri matematiki, francoščini in fiziki v srednji šoli. Na enkrat. Zdaj malo ne vem več, kam vse so se razpotegnile in podivjale politike, ne vem več, koliko žalosti v naročju se mi še da nosti, poleg te, ki kdaj oplazi mene, ne vem več, kako to, da se še vedno in bolj obračunava, ne vem več, koliko laži še lahko najdem v resnicah in koliko resnic kdaj morda zares govori “zarota”. Zato, nič, si pač jemljem vsak dan sproti, s supergami in dežnikom pred vrati, s tamalim kufrom blizu vrat, če me prime. In si želim predvsem, da bi se moje naročje objelo spet v toplino in bi se moje besede zaletavale manj v lastne prste in zobe, ampak raje v kakšne nepoznane tuje. 📷: @enjabrelihphotography 👗: @hm / #hmxme / @lanareports

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Priljubljena Slovenka prestrašila mnoge: Zaradi tega je morala v bolnišnico

Published

on

Priljubljena in zelo znana Slovenka je popolnoma izginila iz družbenih omrežij. Sedaj je razkrila, kaj je bil vzrok za to nenadno izginotje …

Znana in priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica Ana Pusovnik, je nenadoma izginila iz družbenih omrežij, kar pa je zanjo zelo nenavadno, saj se svojim zvestim sledilcem pogosto javlja. Seveda so bili mnogi zaskrbljeni, kaj se dogaja, zato je Ana sklenila, da vse razloži.

»Očitno se vam moram takole javiti … Samo da povem, da nič ni narobe, nič se ne dogaja. Dejansko smo imeli en manjši lažni alarm, da nam je odtekla voda, ampak ni odtekla voda. Tako da, danes smo že kul,« je pojasnila, zakaj je za dva dneva izginila iz družbenih omrežij in zakaj je v bolnišnici.

»Sedaj pa pač morava biti pridna, počivat, dosti tekočine piti in morava ostati v kosu vsaj še en teden. Bomo se potrudili,« je povedala.

Foto: Instagram zgodba

Continue Reading

Zanimivosti

Grozljivo: To se danes dogaja Urški Hočevar (Čepin)

Published

on

Javno je spregovorila o tem in odločno povedala, da se ne bo prestrašila in da bo šla do konca …

Nekdanja resničnostna zvezdnica Urška Hočevar, nekoč Čepin, ki smo jo gledali v šovu Big Brother, je s svojimi številnimi prijatelji razkrila, kaj se zadnje čase z njo dogaja.

“Vsak dan sem tarča nenehnih kibernetičnih napadov. Ne govorim o enkratnem dogodku, ampak o nenehnem pritisku na moje digitalne meje. Moji e-poštni naslovi, socialna omrežja in telefon so neizprosno tarča teh napadov, kar je strašljivo in izčrpavajoče,” je zapisala v sporočilu.

“Tistim, ki izvajajo te napade, sporočam: Ne boste našli, kar iščete.V svojem telefonu NE skrivam ničesar sramotnega ali perverznega. Vaš trud bo zaman, ker ničesar takega ne obstaja.

Vendar to ni le stvar moje osebne varnosti, ampak tudi načela. Ni prav, da se katerikoli posameznik sooča s takšnimi vdori v svojo zasebnost, ne glede na to, kdo so ali kaj imajo. To je napad na našo skupno digitalno svobodo.

Obljubim vam, da sem pripravljena iti do konca. Ne bom se umaknila ali dopustila, da me prestrašijo. Naša zasebnost, svoboda in varnost so preveč dragocene, da bi jih pustili kršiti. Skupaj lahko naredimo konec temu,” je pojasnila.

Za konec pa je dodala: “Ps. To je moja najbolj gola slika v tel., da se ne boste trudili z vdiranjem vanj…”

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tragična nesreča: Družina Saše Lendero zavita v črnino

Published

on

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero se je oglasila in javno zapisala srce parajoče besede …

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je tokrat mnoge s svojim zapisom zelo razžalostila. Pojasnila je, da se jim je zgodila zelo tragična nesreča, v kateri so izgubili svojo mačjo prijateljico Molly.

»Pred osemnajstimi leti ji ni bilo usojeno, da bi skupaj z bratci in sestricami, komaj dobro rojena, umrla v reki, kamor so jih odvrgli brezsrčni ljudje. Namesto tega je dobila ljubeč dom in postala naša Molly. Najbolj natančna in čista mucka, kar jih je. V dežju sploh ni hodila ven, saj ni prenesla, da bi se njene snežno bele tačke umazale v blatu in lužah. Z vsakim letom je postajala bolj nežna in ljubeča,« je na družbeno omrežje Instagram zapisala Lenderova.

Nato pa razkrila, da je njihova mačja ljubljenka končala pod kolesi smetarskega tovornjaka.

»Danes zjutraj jo je pred hišo povozil smetarski tovornjak in pod kolesi zdrobil še en košček naših src. Molčika naša, naj bodo tam zgoraj pod tvojimi lepimi šapicami najbolj mehki in beli oblački!« je zapisala.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals