Domov Zanimivosti Ronaldo jo je po spolnem odnosu odvrgel in blokiral

Ronaldo jo je po spolnem odnosu odvrgel in blokiral

Cristiano Ronaldo, eden najboljših nogometašev na svetu in resničnostna zvezda Natacha Rodrigues, naj bi se na skrivaj videvala dva meseca preden je Christiano spoznal svojo sedanjo partnerko Georgino Rodriguez.

Po njenih besedah sta se začela dopisovati, potem, ko se je Ronaldo razšel z manekenko Irino Shayk, zdaj pa je Natacha za The Sun razkrila podrobnosti njunega odnosa.

Poslala sem mu fotografijo svoje zadnjice zgolj za hec in nisem si mislila, da se bo odzval. Ob šestih zjutraj mi je poslal sporočilo in takrat se je vse začelo. Ko pomislim nazaj, si želim, da tega ne bi storila. Poslala sem mu tudi video na katerem sem v spodnjem perilu in potem me je hotel videti v živo. Bilo je očitno, da mu je všeč moje telo, «je še dejala resničnostna zvezda.

Menda sta se prvič videla marca 2017 in sta bila intimna, potem, ko jo je prosil, naj vse ostane izključno med njima, je blokiral njene klice in vse njene profile na družabnih omrežjih.

‘Takoj po intimnem odnosu me je odložil in bojim se, da bi lahko storil enako Georgini. Jasno je, da je on odličen ulov, Georgina ga mora paziti. Verjamem, da sta srečna, a če bi bil Cristiano moj fant, bi mu potem, kar se je zgodilo med nama, težko zaupala, ‘je še dodala Rodrigues-ova.

Natacha Rodrigues foto: Instagram

foto: Instagram