Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ronaldo jo je po spolnem odnosu odvrgel in blokiral

Objavljeno

V redu

Cristiano Ronaldo, eden najboljših nogometašev na svetu in resničnostna zvezda Natacha Rodrigues, naj bi se na skrivaj videvala dva meseca preden je Christiano spoznal svojo sedanjo partnerko Georgino Rodriguez.

Po njenih besedah sta se začela dopisovati, potem, ko se je Ronaldo razšel z manekenko Irino Shayk, zdaj pa je Natacha za The Sun razkrila podrobnosti njunega odnosa.

Poslala sem mu fotografijo svoje zadnjice zgolj za hec in nisem si mislila, da se bo odzval. Ob šestih zjutraj mi je poslal sporočilo in takrat se je vse začelo. Ko pomislim nazaj, si želim, da tega ne bi storila. Poslala sem mu tudi video na katerem sem v spodnjem perilu in potem me je hotel videti v živo. Bilo je očitno, da mu je všeč moje telo, «je še dejala resničnostna zvezda.

Menda sta se prvič videla marca 2017 in sta bila intimna, potem, ko jo je prosil, naj vse ostane izključno med njima, je blokiral njene klice in vse njene profile na družabnih omrežjih.

‘Takoj po intimnem odnosu me je odložil in bojim se, da bi lahko storil enako Georgini. Jasno je, da je on odličen ulov, Georgina ga mora paziti. Verjamem, da sta srečna, a če bi bil Cristiano moj fant, bi mu potem, kar se je zgodilo med nama, težko zaupala, ‘je še dodala Rodrigues-ova.

Natacha Rodrigues foto: Instagram

foto: Instagram

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals