Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Takšno stresno obdobje je za Mijo Rovtar (Ljubezen po domače)

Objavljeno

V redu

Razkrila na je vse, resnično jo je bilo zelo strah …

V zadnji sezoni šova Ljubezen po domače smo spoznali Mijo Rovtar iz Kočevja. V šovu je našla ljubezen, še danes je srečna z Lovrom Gregoršem. Je pa Mija imela pred kratkim zelo stresno obdobje, zbolela je namreč za kovidom, potek bolezni pa je bil kar težak. A najbolj jo je skrbelo, da bi se od nje nalezla tudi njena ostarela, 93-letna mama.

»Bilo zelo hudo, ker sem bila jaz prva pozitivna in mama negativna. Nisem hotela k njej, da se ne bi še ona ukužila. Tisto noč me je klicala skoraj do jutra. Tresla sem se, kaj bo z nama sedaj… Če je v hiši covid zelo težko dobiš pomoč. Sin in Lovro sta se nekako organizirala pri oskrbi matere.,« nam je povedala Mija in dodala še: »Sama sem dva dni ležala, imela sem hude bolečine.«

Njen strah se je uresničil

Drugi dan je bila pozitivna tudi njena dementna mama in Mijo je bilo zelo strah, kako bo bolezen prenesla. »Strahoma smo ji merili temperaturo., a je k sreči imela samo prvo noč okoli 39 stopinj in malo je kašlja čez dan. Po štirih dneh je bila že cisto v redu,« nam je pojasnila, dodala pa še, da tudi sama počasi okreva.

Mijina mama Justina (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals