Kontaktirajte nas

Zabava

Anže iz Kmetije presenetil s takšno resnico o Marii in Janu

Objavljeno

V redu

Presenečeni boste nad njegovimi besedami. Dejal je, da se je sama postavila v vlogo žrtve.

Anže Ipavic, ki smo ga spoznali v šovu Kmetija, je filozof in umetnik. Za portal 24ur.com je zelo zanimivo opisal dogajanje na posestvu in analiziral Mario, Franca in Aljaža ter Jana. Na začetku šova se je povezal Mario in začutil je njeno stisko.

»Vedel sem, da bom po svojih prijemih in načinu razmišljanja izstopal, vendar me sotekmovalci niso videli niti kot grožnjo niti kot tarčo. Moj pogled na psihološko nasilje je vedno bil enak. Sem proti. Zavedam se negativnih posledic tega, vsak jih je kdaj izkusil, ne premore pa vsak dovolj uvida in empatije, da bi enkrat za vselej prenehal. Čeprav imam trdo kožo, imam ostro oko za nasilje, zlasti, ko se skupina spravi na eno osebo. To je starodavna plenilska taktika in ljudje, ki se na tak način poskušajo okoristiti z energijo drugih, izgubljajo ugled v mojih očeh. To, kar se je zgodilo na Kmetiji, je bil trikotnik žrtev-preganjalec-reševalec. Marija se je vedno znašla oz. sama postavila v vlogo žrtve. Aljaž in Franc pa sta bila perfektna za vlogo preganjalca. V vlogo reševalca pa se je postavil Jan in napadal Majdo. Če kaj, bi želel, da bi Marija našla drug odziv na napade, saj se vsak lahko postavi v vlogo žrtve in vsak lahko iz trikotnika tudi odide. je povedal za omenjeni portal.

Se strinjate z njegovo teorijo?

foto: posnetek zaslona

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals