Connect with us

Zabava

Anže iz Kmetije presenetil s takšno resnico o Marii in Janu

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Presenečeni boste nad njegovimi besedami. Dejal je, da se je sama postavila v vlogo žrtve.

Anže Ipavic, ki smo ga spoznali v šovu Kmetija, je filozof in umetnik. Za portal 24ur.com je zelo zanimivo opisal dogajanje na posestvu in analiziral Mario, Franca in Aljaža ter Jana. Na začetku šova se je povezal Mario in začutil je njeno stisko.

»Vedel sem, da bom po svojih prijemih in načinu razmišljanja izstopal, vendar me sotekmovalci niso videli niti kot grožnjo niti kot tarčo. Moj pogled na psihološko nasilje je vedno bil enak. Sem proti. Zavedam se negativnih posledic tega, vsak jih je kdaj izkusil, ne premore pa vsak dovolj uvida in empatije, da bi enkrat za vselej prenehal. Čeprav imam trdo kožo, imam ostro oko za nasilje, zlasti, ko se skupina spravi na eno osebo. To je starodavna plenilska taktika in ljudje, ki se na tak način poskušajo okoristiti z energijo drugih, izgubljajo ugled v mojih očeh. To, kar se je zgodilo na Kmetiji, je bil trikotnik žrtev-preganjalec-reševalec. Marija se je vedno znašla oz. sama postavila v vlogo žrtve. Aljaž in Franc pa sta bila perfektna za vlogo preganjalca. V vlogo reševalca pa se je postavil Jan in napadal Majdo. Če kaj, bi želel, da bi Marija našla drug odziv na napade, saj se vsak lahko postavi v vlogo žrtve in vsak lahko iz trikotnika tudi odide. je povedal za omenjeni portal.

Se strinjate z njegovo teorijo?

foto: posnetek zaslona

Foto: POP TV/VOYO

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals