Domov Glasba Jan Plestenjak: “Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko...

Jan Plestenjak: “Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli …”

Jan Plestenjak pred prazničnimi dnevi predstavlja novo glasbeno zgodbo ‘Meni dobro je’.

Najbolj pričakovana decembrska pravljica je zagotovo prav nova skladba ‘Meni dobro je’ najbolj priljubljenega slovenskega avtorja.

Z novo skladbo Jan Plestenjak napoveduje izid 15. studijskega albuma na katerem bo enajst novih skladb in bo izšel v drugi polovici prihodnjega leta. Če bodo razmere dopuščale bo ob njegovem izidu sledila nepozabna zabava v naši največji koncertni dvorani Stožice, v kateri je Jan postavil nov mejnik. Leta 2018 je namreč osvojil nov rekord Stožic po številu prodanih vstopnic.

Besede s katerimi se Jan vsakič znova dotakne srca poslušalcev in poslušalk, je za novo skladbo napisal v misli na trenutni čas in praznični čas:

»Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli…včasih se zdijo brezizhodni…In zbere se pogum, volja, ki sta skrita v vsakemu izmed nas  Takrat si rečes:’Meni dobro je’, in greš svetlobi naproti,« je ob izidu nove skladbe povedal Jan Plestenjak, ki pa tudi tokrat navdušuje z izjemnim videospotom, ki ga je režiral Perica Rai.

Pravljičen videospot je bil posnet na različnih lokacijah v Sloveniji, tudi v Janovi rodni Škofji Loki. Skupaj s skladbo pa ob večnem hrepenjenu sporoča, da je vse kar potrebujemo vedno z nami, v naših srcih.

Foto: Facebook