Kaj pomeni, če sanjate ljudi s katerimi nimate več stikov?

Se tudi vam dogaja, da se vam v pogosto prikrade , ki ni več del vašega življenja? Preverimo, kje tiči vzrok …

Čeprav z določenimi osebami nimate več stikov in niso več del vašega družabnega kroga, se lahko nemalokrat zgodi, da postanejo redni obiskovalci vaših sanj. Zakaj se to dogaja? Kot pojasnjujejo psihologi, sanje izvirajo iz podzavesti, kar pomeni, da tekom sanj premlevate tudi vse tisto, kar vas pesti in kar vam krati dušni mir.

Če imate z osebami, ki jih sanjate, nerazrešene odnose ali pa ste se razšli na neprijeten način, potem je povsem mogoče, da nedorečeno razrešujete v sanjah. Morda se zgolj pogovarjate, drug drugemu pripovedujete, kaj se vam je zgodilo v minulem obdobju, v kolikor pa je bil napet, se lahko odvijejo tudi prepiri. V sanjah torej počnete z obiskovalcem to, česar v budnem stanju ne bi storili, pa čeprav si morda globoko v sebi želite znova navezati stik.

In kaj vse to pomeni? Zgolj to, da vas nerazrešeni odnos muči precej bolj, kot si želite priznati. Četudi na osebo, ki vas obiskuje v sanjah, čez dan ne pomislite več, je v resnici še vedno pomemben del vaše podzavesti. Da boste v sebi povsem mirni, bi bil seveda povsem na mestu pogovor v stanju zavesti in ne zgolj tedaj, ko se lahko iz vašega srca v misli prikrade kot nočni obiskovalec. Razmislite. Kdo ve, morda boste celo izvedeli, da se enako dogaja tudi tej osebi, ki je ne morete pozabiti …

Foto: pixabay.com